Paragraphs
Planlæg dit biografbesøg i Randers
Planlæg dit biografbesøg i Randers
Versions:
Fx BabyBio, OperaBio og StrikkeBio m.m.

Kommende film

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kontakter jeg Nordisk Film Biografer?

Du kan finde kontaktoplysninger ved at besøge vores support side: nfbio.dk/support

Hvor lang tid varer filmen?

På billetten er der påtrykt et forventet sluttidspunkt. Vær opmærksom på dette er forventet og inklusiv rulletekster. Du kan altid se filmens længde på vores hjemmeside ved at klikke på filmen. Her til skal du lægge op til 20 minutter til reklamer, trailer for kommende film mv. før filmens start.

Valg af film der vises i biografen?

Der er faktisk rigtig mange film, der ikke bliver vist i danske biografer. Der bliver produceret ca. 4000 biografspillefilm på verdensplan om året og af dem når kun de 200 de danske biograflærreder. Vi vælger de film, som vi tror, der er flest gæster, der ønsker at se. Det kan betyde at fremragende, men meget smalle film ikke finder vej til vores biografer, men måske i stedet bliver vist i små Art biografer eller på filmfestivaler.

Vi har samtidig fokus på, at de film der går i biografen udgør en bred vifte af genrer, så der er noget for enhver smag. Hollywood har det med at udsende film i samme genrer i stimer, fx får superheltefilm typisk premiere om sommeren og de oscarnominerede film kommer i januar/februar. Vi kan derfor være nødt til at skulle vælge mellem flere gode film i forhold til hvad, vi har plads til.

Job i biografen?

Vi har løbende brug for nye medarbejdere i vores biografer landet over til at servicere vores gæster, så de får en rigtig god biografoplevelse.

Er du 15-17 år kan du blive piccolo i vores biografer, hvor du kommer rundt i alle kroge af biografen og sørger for, at den altid fremstår hyggelig og indbydende. Som Piccolo kan du også arbejde i vores kiosk. Er du fyldt 18 år og opefter, kan du blive billetsælger, kontrollør, concession-medarbejder (café/kiosk), operatør eller Service Center-medarbejder (sidst nævnte foregår i København).

Vi forventer at du er loyal, pålidelig, ansvarlig og viser initiativ. Derudover er det væsentligt at du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, at du har interesse for film og har en relevant baggrund i forhold til jobbet. Vi har travlt, når andre har fri og det der derfor vigtigt at du er parat til at arbejde om aftenen, i weekenden og i ferieperioder og at du kan træde til i tilfælde af sygdom.
Vi kan til gengæld tilbyde dig et spændende job, hvor kvaliteten er i højsædet, og hvor du bliver en del af et levende og socialt miljø med masser af gode kolleger.

Kan du se dig selv som medarbejder i vores biografer? Så klik her