se
se

Let´s talk about sex

Se den i Esbjerg

Aldergrænse
Afventer censur
Filmlængde
1 time 24 min
Original titel
Let´s talk about sex
Premiere
Genre
Dokumentar
Drama
Vis flere detaljer

Pre-Drink
- Bedste venner drikker sig fulde sammen, før de skal ud. Ender med at blive hjemme i stedet. Alexe er en ung transkvinde, og Carl er en homoseksuel mand. De har kendt hinanden altid, kender alle hemmeligheder, har haft sex med de samme mænd. Men ikke med hinanden.
Fiktion, Marc-Antoine Lemire, Canada, 2017, 22 min.

Pussy
- En ung kvinde tilbringer sin alene aften på jagt efter sin orgasme. Kroppen vil ikke, som hun vil. Planen er at lokke nydelsen frem med vin, karbad og ro, men det er lettere sagt end gjort. Der skal kildes og kæles langt mere, før hun kan lukke verden ude og finde frem til sit bløde punkt.
Animation, Renata Gasiorowska, Polen, 2016, 8 min.

Everything has a beginning
- Udrustet med et speculum, en lommelygte og et spejl går tre unge piger på opdagelse i deres egen vagina for første gang. For at komme til at se rigtigt hjælper det at være flere. Redskaberne skifter hænder med en vis ærbødighed. De sterile ting bliver personlige. Et varmt kig ind ad nøglehullet. Vinder af The Soapbox Award i 2018.
Dokumentar, Marie Limkilde, Danmark, 2017, 21 min.

Fucking Bunnies
- Raimo er en komfortabel middelklassemand, der gerne vil have lov til at leve et komfortabelt middelklasseliv. Derfor passer det ham ualmindeligt dårligt, at hans nye naboer er en satanisk sexkult, der dyrker flerkoneri og uhæmmet ansigtsmaling. Og han er slet ikke interesseret i at få kultens leder som squashpartner. Men han er tilsyneladende den eneste, der kan modstå mandens charme.
Fiktion, Teemu Niukkanen, Finland, 2017, 17 min.

Take me
- En sygeplejerske kommer ud for meget i sit arbejde med patienter. Patienter har som alle mennesker særlige behov, ønsker og krav. Men kan og skal man opfylde dem alle? Det er et spørgsmål om princip, men hvad er den største magt? Principper eller kærlig empati?
Fiktion, Anaïs Barbeau-Lavalette, Canada, 2014, 10 min

Længde:

Vis mere