Højst besynderlige typer plakat
Højst besynderlige typer plakat

Højst besynderlige typer

Se den i Randers

Aldergrænse
Afventer censur
Filmlængde
1 time 23 min
Original titel
Højst besynderlige typer
Premiere
Genre
Drama
Komedie
Instruktør
Mikael Wulff
Skuespillere
Brian Lykke
Rasmus Bjerg
Thit Aaberg
Vis flere detaljer

Komedien 'Højst besynderlige typer' handler om tre skæve eksistenser, der mødes et sted i livet, hvor de har brug for hinanden og det, de kan få ud af et venskab. De får det bedste og det værste frem i hinanden, men frem for alt kan de hjælpe hinanden.

Martin er på toppen - i 40’erne, kvik i replikken og klar til at fri til sin smukke kæreste Cecilie. Men så går alt galt. Cecilie siger nej! Fuldstændig desillusioneret tager han på druk og vågner op dagen efter i et bofællesskab. Her konstaterer han, at alt i hans tilværelse er gået galt og beslutter, at han må væk og starte på en frisk.

Med kurs mod lufthavnen og fast besluttet på at denne skal være den sidste dag i hans gamle liv, støder han helt tilfældigt på sin gamle kammerat Knud og en ung pige fra bofællesskabet.

Dette umage trekløver slår et pudsigt følgeskab på en tur, der skal vise sig, at de har meget mere til fælles, end de nogensinde havde regnet med…

Højst besynderlige typer er en dansk komedie af instrueret og skrevet af Mikael Wulff (Mugge & hans mærkelige hjerne), mens Brian Lykke (Bamse), Rasmus Bjerg (Vildmænd) og Thit Aaberg ('Dating for letøvede') indtager hovedrollerne.

Vis mere