Fuld af kærlighed

Fuld af kærlighed

Se den i Hillerød

Se tider
Aldergrænse
Tilladt for børn over 15 år
Filmlængde
1 time 50 min
Original titel
Fuld af kærlighed
Premiere
Genre
Dansk
Drama
Instruktør
Christina Rosendahl
Skuespillere
Lars Ranthe
Stine Stengade
Viilbjørk Malling Agger
Vis flere detaljer

Det danske drama 'Fuld af kærlighed' handler om alkoholmisbrugets påvirkning af en familie. 

På overfladen ligner de en helt almindelig familie, men efter en druk-relateret ulykke bliver faren, Peter, mødt med et ultimatum. Hans kone og deres tre børn beder ham vælge mellem dem eller alkoholen. 

Peter går i behandling, og kommer hjem som en sundere og gladere mand. Men Peters kone har samlet frustrationerne til bunke, og hun savner sin livlige og farverige mand. De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, vælter nu ned over familien.

I midten af alt dette står familiens ældste datter, Sofia, midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie.

Filmen 'Fuld af kærlighed' er et rørende, klogt og debatskabende drama, der står instruktør Christina Rosendahl ('Vores mand i Amerika') meget nært. 

Rosendahl har taget personligt afsæt i sin egen erfaring med misbrug i familien, og valgt at fokusere på det underbelyste begreb "medafhængighed".   

Lars Ranthe og Stine Stengade spiller det centrale ægtepar, mens det unge stjerneskud Viilbjørk Malling Agger spiller datteren.

Filmen vises med danske undertekster.

Vis mere
Showtimes for Fuld af kærlighed
Planlæg dit biografbesøg i Hillerød
Planlæg dit biografbesøg i Hillerød
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt