WAVES Børnefilmklub

Frost (2013)

Du har valgt Esbjerg

Aldergrænse
Frarådes børn under 7 år
Filmlængde
1 time 42 min
Original titel
Frozen
Premiere
Genre
Animation
Familliefilm
Instruktør
Chris Buck
Jennifer Lee
Skuespillere
Kristine Yde Eriksen
Maria Lucia Heiberg Rosenberg
Szhirley
Martin Brygmann
Rasmus Botoft
Kristen Bell
Idina Menzel
Josh Gad
Jonathan Groff
Alan Tudyk
Ciarán Hinds
Vis flere detaljer

Animationsfilmen 'Frost' (Frozen) handler om prinsesserne Anna og Elsa vokser op som tætte søstre, og lillesøsteren Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna. 

Flere år senere er regentparret afgået ved døden, og Elsa skal krones som dronning samt genforenes med sin søster. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene.

 Nu må den altid optimistiske Anna danne par med is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf for at bryde den isnende forbandelse. 

Disneys nye animationsfilm er inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr 'Snedronningen’ om en ond dronning, der får små børn til at glemme barnetroen. Handlingen i ’Frozen’ er mildest talt anderledes, men genbruger Andersen-karakterens kolde evner som udgangspunkt for fortællingen.

Vis mere