Birthday girl plakat

Birthday Girl

Se den i Frederikssund

Aldergrænse
Tilladt for børn over 15 år
Filmlængde
2 timer
Original titel
Birthday Girl
Premiere
Genre
Dansk
Drama
Instruktør
Michael Noer
Skuespillere
Trine Dyrholm
Flora Ofelia Hofmann Lindahl
Maja Ida Thiele
Herman Tømmeraas
Vis flere detaljer

Filmen 'Birthday Girl' foregår ombord på en cruiseliner på vej til Caribien. Den 42-årige Nanna har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde på et cruiseophold - en rigtig mor-datter-oplevelse - for at fejre Cilles 18-års fødselsdag. Forventningerne er høje, og de har sammen lagt store planer for dagene om bord på cruiseren. Men allerede den første aften forvandles drømmeferien til et mareridt.

Dagen derpå vågner Nanna og opdager, at Cille er forsvundet og panikken breder sig. Da hun endelig bliver fundet, står det klart for Nanna, hvad der er sket. Cille er blevet voldtaget, men hun husker intet fra natten. Nanna forlanger at sagen skal anmeldes og undersøges, men hun indser hurtigt, at hvis retfærdigheden skal ske fyldest, så må hun må tage sagen i egen hånd.

Det er den kritikerroske instruktør Michael Noer, der står bag. Han har film som Før Frosten, Nøgle Hus Spejl og Nordvest på sit CV. Rollelisten består bl.a. af Trine Dyrholm samt Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Maja Ida Thiele. 

Vis mere