Bastarden

Bastarden

Du har valgt Frederikssund

Aldergrænse
Tilladt for børn over 15 år
Filmlængde
2 timer 7 min
Original titel
Bastarden
Premiere
Genre
Dansk
Drama
Instruktør
Nikolaj Arcel
Skuespillere
Mads Mikkelsen
Amanda Collin
Simon Bennebjerg
Gustav Lindh
Vis flere detaljer

Storfilmen 'Bastarden' fortæller den sande og brutale historie om en mands indædte kamp for at tæmme den uopdyrkede jyske hede i 1700-tallets Danmark.

Kong Frederik 5's største ønske er at kolonisere og civilisere den jyske hede. Derfor sætter den stålsatte kaptajn Ludvig Kahlen sig det mål at opdyrke heden og derigennem opnå hæder og rigdom.

Men jorden er gold, ulve og lovløse hærger landet, og den frygtindgydende godsejer Frederik de Schinkel ønsker ikke at dele heden med nogen. I de Schinkel får Kahlen sig en mægtig modstander, som vil gøre alt for at tvinge ham væk. 

Da Schinkels bortløbne husholderske, Ann Barbara, søger tilflugt hos Kahlen, formes der et stærk bånd mellem de to, og sammen tager de kampen op mod deres fælles fjende.

Mads Mikkelsen spiller hovedrollen i en voldsom, rørende og ambitiøs storfilm om kærlighed, ondskab, ambitioner og store ofre. 

Simon Bennebjerg ses som den modbydelige de Schinkel, mens Amanda Collin spiller Ann Barbara over for et imponerende hold af skuespillere.

'Bastarden' er den første dansksprogede film fra instruktør Nikolaj Arcel siden 'En Kongelige Affære'. Arcel har skrevet manuskriptet sammen med Anders Thomas Jensen, som før har stået bag bl.a. 'Retfærdighedens ryttere'.

Vis mere