Nordisk Film Biografer

Nordisk film for børn

Har du spørgsmål, ris eller ros kan du altid få fat i os på følgende måde:

Telefon: 70 13 12 11 – Her kommer du igennem til vores servicecenter, der ved alt om alle film og arrangementer, og hvor du samtidig kan bestille billetter til biograferne.

E-mail: support@nfbio.dk – skriv til os, hvis du har spørgsmål om klubben eller gode idéer til kommende arrangementer!

Postadresse:

Nordisk Film Biografer A/S
att. Nordisk Film For Børn

Mosedalvej 14

2500 Valby

Om Nordisk Film For Børn

Nordisk Film For Børn er en klub for alle filmglade børn og deres forældre. Du vil løbende blive inviteret med til forpremierer, børnegallaer og mange andre spændende arrangementer, der foregår i Nordisk Films biografer.

Du vil også fra tid til anden modtage e-mails om filmnyheder og biografpremierer i børnehøjde. Det bedste af det hele er dog, at medlemskabet er gratis!
Har du spørgsmål, ris eller ros til Nordisk Film For Børn, er du altid velkommen til at sende os en e-mail på: nfboern@nordiskfilm.com

Spørgsmål og svar

Hvad er Nordisk Film For Børn?
Nordisk Film for Børn er en filmklub for børn og familier, hvor vi holder dig opdateret med alle de bedste børnefilm og familieevents, som vi har på programmet i Nordisk Film Biografer. Når du tilmelder dig, modtager du automatisk vores nyhedsbrev med invitationer og info om kommende børnefilm- og arrangementer.

Hvordan bliver jeg medlem?
Klik HER og udfyld felterne med dine oplysninger.

Hvad koster det at blive medlem at Nordisk Film for Børn?
Det er helt gratis at være medlem af Nordisk Film for Børn.

Hvad er forskellen på Nordisk Film Biografers bonusklub og Nordisk Film For Børn?
Bonusklubben er Nordisk Film Biografers loyalitetsklub, hvor man kan optjene bonus-point og senere bruge dem i biografen. I Nordisk Film For Børn kan du ikke optjene point, og klubben beskæftiger sig eksklusivt med børne- og familiearrangementer.

Hvor gammel skal man være, for at melde sig ind?
Der er ingen aldersgrænse for indmelding i Nordisk Film for Børn

Hvilke fordele får jeg som medlem af Nordisk Film for Børn?
Som medlem af Nordisk Film for Børn bliver du via vores nyhedsbrev inviteret til særlige børnearrangementer, og du bliver som en af de første informeret om børnefilm og -tiltag i Nordisk Film Biografer.

Kan man optjene bonus-point?
Nej.

Får jeg et medlemskort?