Nordisk Film Biografer

BETALINGSBETINGELSER NORDISK FILM BIOGRAFER

BETALINGSBETINGELSER

For at læse medlemsbetingelser til BIOPLUS, scroll længere ned.

1. Aftaleindgåelsen 
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Nordisk Film Biografer A/S har registreret betalingen.

2. Levering
Når købet er blevet bekræftet kan billetterne afhentes i biografen. 
For at få udleveret billetterne skal du medbringe den afhentningskode, som står i den tilsendte bekræftelse.

3. Betaling
Du kan betale Online med Dankort, Visakort, Visa Electron, JCB, Eurocard og Mastercard. Betaler du med betalingskort hæves beløbet på din konto, når billetterne er klar til afhentning. Al kommunikation, vedrørende betaling, mellem dig og Netaxept, der er Nordisk Film Biografers betalingsformidler foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Nordisk Film Biografer A/S har ikke adgang til kortoplysningerne. Der opkræves alene det gebyr PBS kræver for at håndtere betalingen.

For reservationer opkræves et gebyr på Kr. 10,00 pr. transaktion.

Har du optjente point via vores bonusprogram, kan disse anvendes delvist som betaling. Du kan købe 50% på billettens pris for 5.000 point.

4. Hvorfor har I et reservationsgebyr?
Ved bestilling af billetter pålægges der er et bestillingsgebyr på 10 kr. Dette er for, at drive den service det er, at man kan reservere billetter. Gebyret dækker dermed den bekvemmelighed og sikkerhed, der er i, at du kan nøjes med at reservere billetter og først senere binde dig til et køb – til modsætning til fx koncerter, teater og sport, hvor du ikke kan reservere men kun købe billetter.

5. Reservationer
Da der ved reservationer ikke er indgået en bindende handel fra nogen af parterne kan der fra reservationstidspunkt til købstidspunkt ske ændringer i priser og sal/sædetildeling. 

6. Billetten
Billetten er dit adgangstegn til et konkret arrangement/forestilling. Billetten er gyldig for ihændehaver og vil som udgangspunkt ikke blive refunderet ved bortkomst.

7. Bortkomst
Såfremt afhentningskoden mistes kan billetterne udleveres ved henvendelse i biografens billetkontor. Billetterne udleveres kun mod forevisning af gyldig billedlegitimation samt oplysninger om hvilket telefonnummer og e-mail adresse, som er opgivet ved købet. Såfremt 3. part har afhentet billetterne ved hjælp af afhentningskode eller afhentningskort udleveres erstatningsbilletter ikke.

8. Om fortrydelsesret
Købet af en biografbillet er ikke omfattet af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven. Vi tilbyder dog som en service at refundere købte billetter til ordinære forestillinger ved henvendelse i biografens billetkontor inden forestillingens start.

Billetter købt online refunderes af sikkerhedsmæssige årsager kun til det kreditkort, der er brugt til at købe billetterne, hvorfor dette skal medbringes. Du skal kunne fremvise billedlegitimation (pas eller kørekort). Anden billedlegitimation + sygesikringsbevis kan også benyttes. Har du betalt din billet delvis med point, sættes disse tilbage på din bonus konto. Point er først endeligt optjent, når forestillingen er gennemført.
Betalingskortgebyret refunderes ikke.

Købte billetter til koncerter, foredrag, live events broadcastet via satellit, galla premierer og særarrangementer refunderes ikke.

9. Aflysning
I tilfælde af aflysning refunderes billetterne ved henvendelse i biografens billetkontor. Ændring af sal, sæde samt mindre ændringer i spilletidspunkt er ikke en aflysning.

10. Reklamation
Enhver form for reklamation skal rettes direkte til biografen.

11. Persondatapolitik
I forbindelse med købet, er det nødvendigt, at du angiver oplysninger som fx navn, adresse, og e-mail adresse. Du kan også oprette en profil med yderligere oplysninger. Nordisk Film Biografer A/S videregiver ikke nogen oplysningerne til 3. part. Som kunde kan du altid få indsigt i de oplysninger Nordisk Film Biografer A/S har registreret om dig. Du kan også gøre indsigelse mod registreringen i henhold til persondatalovens regler herom.

12. Forbehold
Nordisk Film Biografer A/S tager forbehold for fejl i de listede priser og for udsolgte arrangementer. Nordisk Film Biografer A/S forbeholder sig ret til at ændre på sal og pladstildelingen indenfor samme billetkategori, samt flytte til anden kategori mod at udbetale kunden en eventuel prisdifference.

13. Kontakt informationer
Nordisk Film Biografer A/S
Mosedalvej 14
2500 Valby
Tlf. 70 13 12 11
CVR: 28344910

Henvendelser vedrørende betaling kan også rettes til support.

----------------------------------------------------------------

Medlemsbetingelser BIOPLUS
Gældende fra 24. september 2018. For at se de nuværende medlemsbetingelser, scroll længere ned. 

1. Dit medlemskab til BIOPLUS

Du skal være mindst 15 år gammel for at blive medlem af BIOPLUS. Det er gratis at blive og være medlem af BIOPLUS.
Det er dit ansvar, at sikre at dine personlige oplysninger er korrekte og opdaterede, herunder e-mailadresse således, at du modtager informationer fra os.
Alle meddelelser fra BIOPLUS sker via e-mail, nfbio.dk, SMS eller app-notifikationer.
Dit medlemskab er personligt og kan dermed ikke overdrages eller deles med andre. Det samme gælder for dine medlemsfordele.

2. Medlemsfordele

Som BIOPLUS-medlem vil du modtage masser af spændende fordele og indhold:

  • Få rabat, når du køber billetter på nfbio.dk og i NFBIO app’en, – gælder dog ikke på enkelte forestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatordninger (ex. Telia Tirsdag og Biografklub Danmark).
  • Invitationer til eksklusive forpremierer og events
  • Nyhedsbreve med filmnyheder, konkurrencer og -inspiration til din næste biograftur

Vær opmærksom på, at antallet af ledige pladser/billetter til medlemsaktiviteter i Nordisk Film Biografer kan være begrænset, så du er ikke garanteret en plads.

3. Udmeldelse af BIOPLUS

Hvis du ønsker at opsige dit BIOPLUS medlemskab, kan du gøre dette på din profilside, eller ved at kontakte support. Du vil herefter modtage en e-mail, der bekræfter din opsigelse af medlemskabet.

4. Samtykke til direkte markedsføring

Som medlem af BIOPLUS er du automatisk tilmeldt nedenstående markedsføringsaktiviteter:

  • Invitationer – invitationer til forpremierer, gallapremierer og andre events, baseret på dine præferencer og adfærd.
  • Nyhedsbreve – e-mails om ugens premiere(r) og film i Nordisk Film Biografer, samt fødselsdagsmails og anden relevant kommunikation på baggrund af din profilpræferencer og film- og forbrugshistorik.

NFBios henvendelser vil også omhandle tilbud fra vores samarbejdspartnere. Læs mere om tilbudskategorierne fra vores samarbejdspartnere, og hvem de er, her.
Vi kommunikerer primært med dig via e-mail, men kan også være via sms, app-notifikationer og sociale medier (fx Facebook).
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage kommunikation fra os. Når du modtager henvendelser fra os, finder du afmeldingslinket i bunden af e-mailen. Du kan ligeledes trække dit samtykke tilbage via din profilside på nfbio.dk.
Dine personoplysninger opbevares af Nordisk Film Biografer, Mosedalsvej 14, 2500 Valby, CVR-nr. 28344910. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder til profilering og målretning af vores henvendelser, i vores Privatlivspolitik.

5. Ændring i dine præferencer

Du kan som medlem til enhver tid ændre dine præferencer i forhold til hvilken markedsføring, du ønsker at modtage. Du kan også til enhver tid trække dit samtykke til at modtage direkte markedsføring tilbage.
Dette kan du gøre på én af følgende måder:

  • På din profilside på nfbio.dk kan du til enhver tid ændre i dine kommunikationspræferencer. Ønsker du for eksempel at tilbagetrække dit samtykke, skal du blot fjerne fluebenet fra den pågældende kategori.
  • Du kan kontakte os via support og beskrive, hvilken information du ikke længere ønsker at modtage.
  • Du kan klikke på ”afmeld linket” i den seneste e-mail du har modtaget. Den findes i bunden af alle vores e-mail til dig.

6. Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse

Det er dit eget ansvar at holde dig bekendt med de gældende vilkår for dit medlemskab. Hvis du overtræder medlemsvilkårene, forbeholder BIOPLUS sig retten til at ophæve dit medlemskab uden yderligere varsel, og du vil heller ikke kunne anvende eventuelle optjente fordele.
Overdrager eller deler du eksempelvis dine fordele med en person, som ikke er medlem, vil dette anses for misbrug af dit medlemskab og kan medføre ophævelse uden yderligere varsel.
Du er ansvarlig for brugen af dit medlemskab, og Nordisk Film Biografer kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug og hævninger på din medlemskonto.

7. Ændringer af medlemsvilkår og -betingelser

BIOPLUS forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsbetingelserne, herunder medlemsfordele.
BIOPLUS vil dog med et rimeligt varsel via nfbio.dk og via e-mail informere dig om ændringer til medlemsbetingelserne og du vil altid kunne opsige dit abonnement inden ændringerne træder i kraft. Du kan se de til enhver tid gældende medlemsbetingelser på denne side.

8. Udbyder

BIOPLUS-medlemskabet udstedes og administreres af Nordisk Film Biografer A/S, Mosedalvej 14, 2500 Valby, CVR. nr.: 28 34 49 10. Henvendelser til Nordisk Film Biografer A/S vedrørende dit medlemskab og hjemmesider skal ske via support

9. Behandling af dine personoplysninger

Det er en forudsætning for dit medlemskab i BIOPLUS, at vi kan behandle dine personoplysninger. Såfremt du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, vil dit medlemskab og eventuelle fordele du måtte have optjent blive slettet.
Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her i vores privatlivspolitik.

Tilbage