Værd at vide om gavebilletter

Gavebilletter, gufbilletter og gavekort er alle biografprodukter fra Nordisk Film Biografer, der giver glæde og oplevelser – uanset om det er kolleger, kunder, leverandører, samarbejdspartnere eller andre du vil betænke. Med ca. 200 premieretitler om året er der film for enhver smag!

Hvad er en gavebillet?

En gavebillet fra nfbio.dk/business giver adgang til en biograffilmforestilling efter eget valg i flere end 50 udvalgte biografer over hele landet . En gavebillet er gyldig i et år fra udstedelse og kan indløses online eller fysisk i biografens billetsalg. 

Vi har to varianter af gavebilletter, der begge kan leveres i en fysisk hhv. i en digital udgave:

  • En gavebillet til 90 kr. pr. stk. momsfrit: Den kan indløses til en ordinær biograffilmforestilling på en valgfri ordinær plads i salen. Ønsker du at indløse en gavebillet til en biograffilm med forhøjet billetpris (f. eks. ved forlænget spilletid, særplacering, 3D- eller 4DX-film), kan det lade sig gøre mod betaling af et tillæg i biografens billetsalg. Afgiver du en samlet bestilling på minimum 1.000 stk gavebilletter, er prisen 85 kr. pr. stk. momsfrit. 
  • En Carte Blanche gavebillet til 130 kr. pr. stk. momsfrit: Den kan indløses tilalle filmforestillinger på en valgfri plads i salen – uanset om det er en biograffilm med forhøjet billetpris f.eks. forlænget spilletid, helaftensfilm, 3D- eller 4DX-film (inkl. 3D-brille, som udleveres i biografen).

Gavebilletter kan ikke indløses til særarrangementer (galla-, opera-, koncert- eller sportsarrangementer og lignende) eller forpremierer. Gavebilletter er momsfritaget og indeholder ikke / tillægges ikke moms. Der er ikke påtrykt pris på gavebilletten. Minimumsbestilling af gavebilletter er 50 stk. pr. variant.

Logo og personlig hilsen på gavebilletterne

På gavebilletterne kan der påtrykkes en teksthilsen på op til 75 karakterer (tre linjer a 25 karakterer). Standardhilsen er ”God fornøjelse!”. På de digitale gavebilletter og gufbilletter kan der tillige påtrykkes et logo eller billede, som du nemt uploader undervejs i din bestilling. Mulighederne er inkluderet i prisen.

Hvad er en gufbillet?

En gufbillet fra nfbio.dk/business kan indløses i biografens kiosk eller café i en af de flere end 50 udvalgte biografer over hele landet, til et bæger popcorn og et stk. drikkevare - eller til valgfrie varer for en værdi angivet på gufbilletten*. En gufbillet er gyldig i et år fra udstedelse.

Vi har to varianter af gufbilletter, der begge kan leveres i en fysisk hhv. i en digital udgave:

  • En gufbillet til 40 kr. pr. stk. momsfrit: Den kan indløses til 1,4 liter popcorn og et stk. drikkevare (afhængig af biografens udvalg kan der vælges imellem: 0,5 liter sodavand, 0,5 liter kildevand ) eller til valgfrie varer for 40 kr.*
  • En stor gufbillet til 50 kr. pr. stk. momsfrit: Den kan indløses til 2,5 liter popcorn og et stk. drikkevare (afhængig af biografens udvalg kan der vælges imellem: 0,8 liter sodavand og 0,8 liter kildevand) - eller til valgfrie varer for 50 kr.*

Gufbilletter gælder kun til de anførte produkter og kan ikke indløses til særarrangementer eller forpremierer. Gufbilletter er momsfritaget og indeholder ikke / tillægges ikke moms. Minimumsbestilling af gufbilletter er 50 stk. pr. variant.

*Sidstnævnte mulighed kan på nuværende tidspunkt kun udnyttes hos Nordisk Film Biografer og i udvalgte partnerbiografer - se hvilke på biografoversigten her på nfbio.dk/business.

Hvad er et gavekort?

Et gavekort fra nfbio.dk/business er udstedt på et beløb og kan indløses i alle 23 Nordisk Film Biografer over hele landet. Gavekortet, der er fysisk, anvendes som betalingsmiddel online eller i biografens billetsalg, kiosk eller café for billetter hhv. kiosk/cafévarer eller biograf/film-relaterede produkter. Gavekortet er gyldigt i tre år fra udstedelse. Gavekort er momsfritaget og indeholder ikke / tillægges ikke moms. Minimumsbestilling af gavekort er 50 stk.

Gaveemballage

Vi tilbyder to former for gaveemballage. Begge emballagetyper er nemme at administrere, folde og distribuere, og giver en flot indpakning til dine fysiske gavebilletter, gufbilletter og gavekort.

  • Fold-selv gaveæske: Pris 4 kr. pr. stk. excl. moms. Minimumsbestilling er 25 stk. Gaveæsken ligner et lille popcornbæger med låg og kan nemt foldes op.
  • Fold-selv gavemappe pop-up: Pris 3 kr. pr. stk. excl. moms. Minimumsbestilling er 25 stk. Gavemappen er illustrativ med et par biografstole til at placere billetterne i.
Ekspedition og levering

Vi ekspederer din bestilling inden for maksimalt 2-3 arbejdsdage; hertil kommer levering. 

Din bestilling med digitale gave- og gufbilletter leveres til dig via mail. I mailen er der både et excelark med links til hver af dine billetter, og billetterne også samlet i eet pdf-dokument samt angivet i enkelte pdf-dokumenter - så kan du selv printe alle på een gang, printe/videresende dem enkeltvis eller flette et antal ind i mails eller sms'er.

Fysiske gavebilletter, gufbilletter og gavekort leveres i endeløs bane med perforering mellem hver billet - så kan de nemt adskilles i lige det antal, du ønsker at give væk. Forsendelse og levering i Danmark sker med pakkepost, hvor vi sørger for at du kan følge forsendelsen via track & tracenummer, når vi har afsendt den. Ønsker du budlevering i stedet, er det også en mulighed. Der skal i alle fald kvitteres ved modtagelse. Ved bestillinger på 25.000 kr. og derover, eller ved forsendelse til udland, leverer vi kun med bud. 

Betaling

Vi fremsender en faktura med op til 30 dages betalingsfrist ud fra de opgivne oplysninger i bestillingen, samtidig med at vi afsender din bestilling. Vi fakturerer op i mod CVR-nr og vi kan også fakturere elektronisk via EAN-nr. Sker betaling fra udlandet, opkræves betalingsoverførselsgebyr på 50 kr. excl. moms. Ved nye kunder eller meget store ordre, kan det forekomme vi beder om betaling inden billetterne sendes.

Momsfritagelse på gavekort, gavebilletter og gufbilletter

Momspligten for gavekort, gavebilletter og gufbilletter indtræder først ved indløsning i biografen på de respektive produkter, der udleveres herfra.

Bestillingsprocessen

Er der angivet en stjerne efter ledeteksten til et/flere indtastningsfelter, betyder det at et/flere felter skal udfyldes.   

Udløb og gyldighed

Alle gavekort, gavebilletter og gufbilletter skal indløses inden den udløbsdato der er printet på billetten. 

 

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Business, hvis du har spørgsmål. Mail til business@nfbio.dk, ring 45 2484 7860 - eller se under Kontakt.