Nordisk Film Biografer

FAQ

Medlemskab hos Nordisk Film Biografer - hvad betyder det?
Et medlemskab hos Nordisk Film Biografer betyder, at du kan optjene bonuspoint på alt, hvad du køber i biografen - hvadend det er billetter, slik, sodavand eller popcorn. Dine bonuspoint kan du indløse til nye køb, når du har tjent point nok. Medlemskabet er delt op i et basis-medlemskab og et VIP-medlemskab. Til at begynde med er du basismedlem, men optjener du nok point, opgraderer vi dig til VIP-medlem - med masser af fede fordele! Du får 10 point pr. krone du køber for i vores biografer.  
Hvad med BioZonen?
Hvis du er tidligere medlem af BioZonen, så bare rolig. Du beholder dit kortnummer og dit medlemsnummer samt loginoplysninger - og selvfølgelig alle dine point. Den eneste forskel er, at du ikke længere skal bruge dit kort. I stedet kan du printe det ud fra din profilside eller blot fremsige dit telefonnummer eller kortnummer i billetsalget i biografen, når du køber billetter. Så simpelt er det!
Hvor kan jeg bruge mit medlemskab?
Dit medlemskab gælder i alle Nordisk Film Biografer – både i billetsalg og kiosken – samt ved køb af billetter på Kino.dk. Se listen over biografer hér.
Hvilke fordele har basis-medlemmer af Nordisk Film Biografer?
- Vi inviterer dig til fede forpremierer og events
- Du optjener bonuspoint på alt i biografen og på kino.dk, og optjeningen sker på hele transaktionen - ikke kun din egen billet.
- Mulighed for at deltage i konkurrencer
Hvilke fordele har VIP-medlemmer?
- Du modtager invitationer til events og forpremierer før basismedlemmer
- Du får 20%  rabat på alle normale menuer (lille, mellem)
- Du får 20% rabat på alle former for kaffe (irish coffee undtaget)
- 20% flere point pr. transaktion - og dermed optjener du hurtigere point!
- Du kan få opgraderet dit sæde fra et normalt til sofarække - uden gebyr!
Hvordan bliver jeg VIP-medlem?
Du skal i løbet af dit medlemskab optjene 6.000 bonuspoint indenfor 100 dage. Når dette sker, opgraderes du til VIP-medlem. Og vent ikke på posten - du beholder kortnummeret, og vi sender dig ikke længere nye kort.
Hvordan forbliver jeg VIP-medlem?
For at opretholde dit VIP-medlemskab skal du optjene 15.000 bonuspoint indenfor ét år fra VIP-medlemskabets begyndelse.
Hvad koster en billet i point?
Pointpriser er delt op i tre faste kategorier.
1) En alm. billet: 9.000 point

2) Helaftensfilm, forlænget spilletid ELLER 3D-billet: 12.000 point

3) Helaftens-, forlænget spilletid OG 3D-billet: 14.000 point

Dette gælder uanset billettens pris i kroner. Det er derfor ikke længere billettens pris i kroner, der definerer prisen i point, men filmens kategori som enten normal, 3D eller helaftensfilm og 3D OG helaftensfilm.
Bemærk: Billetter koster det samme at købe for point for både basis- og VIP-medlemmer. Der optjenes ikke bonuspoint på en billet, der købes med point. Der kan kun købes HELE billetter for point. Man kan altså ikke nøjes med at betale en del af billetten med point.

Hvad koster kioskvarer i point?
Prisen i point på kioskvarer omregnes ved at gange prisen med 100. Dvs. at eksempelvis et stykke chokolade til 5 kr. koster 500 point.
Hvordan optjener og indløser jeg point?
- For at optjene bonus point skal du enten 1) fremsige dit telefonnummer 2) fremvise et udprint af dit medlemskort, der herefter kan scannes. Kortet kan printes ud hér
- For at indløse bonuspoint skal du enten 1) fremsige telefonnummer samt ID eller 2) fremvise en udskrift af dit medlemskort, der herefter kan scannes. Kortet kan printes ud hér
- Som basismedlem optjener du 10 point pr. krone du lægger. Dvs. at 10 kr. giver 100 point, 35 kr. giver 350 point og så fremdeles. For VIP-medlemmer optjener du 12 point pr. krone, du lægger i butikken. Dvs. at du for en billet til 90 kr. optjener 1080 point.
Hvad optjener jeg bonuspoint på?
  • Billetter: Alle billetter, der betales kontant i biografen eller på kino.dk.
  • Andet: Kioskvarer (sodavand, popcorn, slik) bestillingsgebyr, 3D briller, parkeringsbilletter (gælder kun i udvalgte biografer) gavekort der indløses til billetter samt diverse aktiviteter på sitet.

    Bemærk: Der tildeles ikke bonuspoint på fribilletter, billetter købt med point, køb af gavekort samt indløsning af grønne gavebilletter samt evt. tillæg herpå. Ved køb igennem offentlige institutioner eller igennem erhverv tildeles der heller ikke bonuspoint.

Hvordan tjekker jeg, at mine bonuspoint er blevet registreret?
Indenfor 24 timer er din konto på nfbio.dk opdateret. Køber du dine billetter direkte fra biografens billetsalg, kan du også på dine billetter tjekke, om bonuspointene er registreret. I så fald vil dit kortnummer, navn og pointantal være printet direkte på billetten.
Hvad sker der ved refundering af billetter med opsparede bonuspoint?
De opsparede bonuspoint trækkes fra på din konto.
Hvad sker der ved refundering af billetter købt med bonuspoint?
Pointene genindsættes på din konto.
Efterregistrering
Billetsælgeren kan hjælpe gæsten med at efterregistrere billetter helt frem til forestillingens start. Bemærk dog, at der kun kan efterregistreres bonuspoint på transaktioner, hvor der ikke i forvejen er registreret medlemskaber. I så fald vil alle bonuspoint for den givne transaktion jo allerede være tildelt én gang. Mener du, at der er sket en fejl i registreringen, kan du rette henvendelse til Nordisk Film Biografers support på support@nfbio.dk, som vil undersøge det. Det er i så fald VIGTIGT, at du opgiver dit billetnummer (Ticketnumber) – ellers kan vi ikke hjælpe - så husk at gemme din billet!
Hvordan kontakter jeg Nordisk Film Biografer?
Nordisk Film biografer kan kontaktes via vores Callcenter på tlf.: 70 13 12 11 samt vores medlemssupport på tlf.: 33 77 86 86. Vi har åbent alle dage fra 11.00 til 20.00. Du kan også sende os en mail på support@nfbio.dk
HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM AF NORDISK FILM BIOGRAFERS PANEL?
Nordisk Film Biografer Panelet er et brugerpanel, hvor du løbende får tilsendt brugerundersøgelser. Som panelmedlem får du invitationer til spørgeskemaundersøgelser som fx. kan handle om reklamer, produkter, dine interesser og dine vaner. Undersøgelserne kommer dels fra Nordisk Film Biografer Panelet, men også fra andre virksomheder. Som tak for din deltagelse får du indsat en belønning på din personlige panelkonto. Belønningen kan efterfølgende udbetales via forskellige muligheder – f.eks. som biografbilletter eller gavekort! Det er gratis at være med, og du binder dig ikke til noget. Bemærk: Nordisk Film Biografer Panelet og de optjente panelpoint er ikke relateret til Nordisk Film Biografers bonusklub. LINK: panelet.nfbio.dk

Tilbage

Er du medlem af Nordisk Film Biografer?

Optjen bonuspoint
- og brug dem på alt fra slik til billetter

TilmeldLog ind

Bioplanner

Prøv bioplanneren! Den nemmeste vej til en biograftur med vennerne.