Nordisk Film Biografer

Nyd sommerferien i Nordisk Film Biografer!

Sveder du lige så meget som os (og nej, vi klager bestemt ikke), og har du brug for en lille pause fra solens skarpe stråler?

Så kig forbi Nordisk Film Biografer, hvor vi står klar til at tage over! 

Henover sommeren er vores program spækket med sjove events og fede premierefilm for børn og barnlige sjæle. 

 

FAR TIL FIRE I SOLEN - I BIOGRAFEN NU!

Tag med Danmarks mest elskede familie til Gran Canaria! Filmen er det 19. kapitel i rækken af 'Far til fire'-film, og denne gang rejser familien på tiltrængt ferie. Her skal den stå på fred, afslapning og familiehygge.

Børnene og Onkel Anders vil imidlertid gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive "årets solfamilie", men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget.

FIND BILLETTER

 

MØD HOLDET BAG 'LANDET AF GLAS' D. 9.-18. JULI!

Nyd sommerferien med en unik biografoplevelse, når holdet bag den danske fantasyfilm 'Landet af glas' kommer på besøg hos Nordisk Film Biografer.

Her vil filmens tre hovedroller og to instruktører uddele autografer, kram og selfies, inden de introducere filmen i salen. Arrangementet starter en halv time før filmstart, og billetterne sælges til kun 50 kr. pr. stk.

FIND BILLETTER

 

HOTEL TRANSYLVANIA 3: MONSTERFERIE - I BIOGRAFEN NU!

Tag med de velkendte gyserfigurer på sommerferie, når vi har premiere på animationsfilmen 'Hotel Transylvania 3: Monsterferie' den 12. juli. 

Mavis overrasker Dracula og resten af familien med en krydstogtrejse, og med på turen følger også resten af slænget. Ombord på skibet bliver Drac forelsket i skibskaptajnen Eunice, men den stormende forelskelse viser sig ikke at være helt ufarligt.

FIND BILLETTER

 

KOM TIL FORPREMIERE PÅ 'BIEN MAJA 2: PÅ NYE HONNINGEVENTYR' D. 21. JULI!

Den vakse lille bi, Maja, og hendes venner er tilbage i fortsættelsen til 'Bien Maja', og nu kan du tage hele familien under armen og komme til forpremiere.

Bien Maja drømmer om at deltage i De Olympiske Lege for honningbier, men desværre har de små dyrs kejserinde gjort krav på halvdelen af den søde nektar, hvilket fohindrer Maja i at træne til sportsbegivenheden.

FIND BILLETTER

 

VERDENS MEST UTROLIGE FAMILIE ER TILBAGE!

Efter 14 års venten er familien Utrolig endelig tilbage, og nu kan du komme til forpremiere på animationsfilmen den 25.-26. og 29. august. 

’De Utrolige 2’ handler om superhelte-familien Parr og fortsætter, hvor etteren slap. Denne gang er det dog Elastigirl, der sendes alene på en vigtig mission. Imens må Mr. Incredible blive hjemme og passe børnene, hvilket også viser sig at være en krævende opgave.

  • Den 25. august viser vi filmen i 3D med dansk tale
  • Den 26. august viser vi filmen i 2D med dansk tale
  • Den 29. august viser vil filmen i 2D med engelsk tale

FIND BILLETTER

 

KØL NED MED EN FORFRISKENDE SLUSH-ICE

Når du kigger forbi en af vores biografer, så husk du kan køle ned med en iskold Slush-Ice for kun 10 kr., når du køber en biografbillet. 

Vi glæder os til at fejre sommerferien med jer!

Tilbage

Optjen bonuspoint - og brug dem på alt fra slik til billetter

Bliv medlem ligesom 600.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind