Randers

Varm op til The Oscars 2019 med 'Green Book'

Dette års Oscarshow afholdes søndag den 24. februar, men allerede d. 22. februar varmer vi op til det store show i Nordisk Film Biografer Randers med en særvisning af den Oscar-nominerede 'Green Book'!

'Green Book' er fortællingen om et usædvanligt og fantastisk venskab mellem den afroamerikanske Don (Mahershala Ali) og den italiensk-amerikanske dørmand Tony (Viggo Mortensen). 

Filmen udspiller sig omkring Dons jazzkoncert-turné i de amerikanske sydstater i 1960'erne, og hertil hyrer han Tony som bodyguard og chauffør. Sammen benytter de en såkaldt "Green Book", der er en rejseguide for afroamerikanere til en sikker rejse gennem Amerikas racesegregation. 

Bobler, søde sager og goodiebag!
Vi slår dørene op til den røde løber og byder velkommen kl. 20:30 i ægte Oscar-stil med et glas bobler og lidt sødt til ganen, inden vi viser det 5 dobbelte Oscar-nominerede komedie-drama ’Green Book’ kl. 21:00.

Hele oplevelsen kan fås for kun 130 kr. pr. billet og det er inklusiv en lækker goodiebag. Vil du med til dette års Oscar-countdown? Så kan du finde dine billetter i menuen til højre.  

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 
130 kr.
Køb Køb
Tilbage

Randers

Kontakt
70 13 12 11 - (alle dage fra 11.00 - 20.00)

E-mail
Adresse

Nordisk Film Biografer Randers
Thors Bakke 2

8900 Randers C