Randers

Barsels Break i Nordisk Film Biografer

LEGO®, bObles, Vores Børn og Nordisk Film Biografer inviterer til et helt særligt event for dig på barsel.
Vi tager dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling med video-oplæg fra hjerneforsker Kjeld Fredens og børnefysioterapeut Louise Hærvig. Vi glæder os til at give dig og dit barn et ’break’ fra hverdagen og byder jer velkommen til et univers af hyggeligt samvær, inspiration og viden.

Inklusiv i prisen er en virkelig lækker goodiebag med bObles Mus (som er lavet helt unikt til Barsels Break), LEGO® DUPLO® produkter, og magasiner fra Egmont, som du kan tage med hjem.

Er du gravid eller har interesse i emnet, er du også meget velkommen til at deltage. Udenfor salen er der mulighed for at ’parkere’ barnevognen, som vil være under opsyn til arrangementet.

Arrangement og billetpris
Barsels Break kører fra d. 18. september til den 31. oktober i Nordisk Film Biografer Falkoner, Kolding, Esbjerg, Aarhus, Field's, Nykøbing Falster, Aalborg Kennedy, Odense, Herning, Frederikssund og Randers. Billetterne koster 225 kr. pr. stk. inkl. en meget lækker goodiebag.

Vi åbner dørene en halv time før den tid, der står på billetten, så der er god tid til evt. at stille barnevognen og sætte sig til rette. Barsels Break varer én time. OBS! Der vises ikke film til Barsels Break. 

Glæd dig til et spændende oplæg og få inspiration til aktiv leg med dit barn!
 

Pris: 
225 kr.
Køb Køb
Tilbage

Optjen bonuspoint - og brug dem på alt fra slik til billetter

Bliv medlem ligesom 400.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind

Randers

Telefonnummer
70 13 12 11 - (alle dage fra 11.00 - 20.00)

E-mail
Adresse

Nordisk Film Biografer Randers
Thors Bakke 2

8900 Randers C