Nordisk Film Biografer

Få fyldt julesokken hos Nordisk Film Biografer Waves

29 NOVEMBER

Julen står får døren og hos Nordisk Film Biografer elsker vi julen. Derfor har vi sørget for ekstra julehygge og forkælelse til familiens yngste, når turen går til Nordisk Film Biografer Waves i december måned! 

Her kan børn op til og med 11 år nemlig få hængt deres egen julesok op i biografens foyer, når de besøger biografen for at se film. Julesokkerne vil pynte i biografens foyer i løbet af december måned – og den 22.-23. december kan sokkerne afhentes igen. Til den tid har julemanden været forbi og fylde dem op med slik og gode sager.

Det praktiske:

  • Børn op til og med 11 år kan deltage med deres julesok.
  • Sokkerne kan afleveres fra 1. december og kan afhentes den 22. og 23. december.
  • Aktiviteten er for biografens gæster, dvs. man skal vise en gyldig biografbillet, når man afleverer sin julesok.

Gode film i december for hele familien
Julesokken kan afleveres, når familien er i biografen for at se film – og heldigvis er december måned fyldt med gode biograffilm! Vi kan bl.a. anbefale følgende film:

Grinchen
I animationsfilmen 'Grinchen' er er det grønne grinch-monster igen tilbage for at ødelægge julen! Familiefilmen handler om den grønne og gnavne Grinchen, der hader julen. Han beslutter sig for at klæde sig ud som Julemanden og stjæle julen. Se om det lykkes ham at forpurre højtiden for befolkningen i den lille by. 

FIND BILLETTER HER

Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra
'Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra' er en skøn familiefilm for de allermindste. Denne gang indretter Peddersen et hoppeværelse til Findus, så han ikke forstyrrer i huset. Men Findus begynder at elske friheden så meget, at han beslutter at flytte derud.

FIND BILLETTER HER

Spider-Man: Into the Spider-Verse
I 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' vender Spider-Man tilbage i en historie, der er 100% animeret. Her må Spider-Man krydse over i parallelle dimensioner, og teame op med andre Spider-Men. Sammen er de nødt til at stoppe en trussel mod deres alles eksistens. Filmen har premiere d. 13. december.

SE TRAILER

'Ternet Ninja' og 'Mary Poppins vender tilbage'
Når juleferien for alvor er startet, kan I opleve hele to familiefilm i biografen: 'Ternet Ninja' af Anders Matthesen og den storslåede familiefilm 'Mary Poppins vender tilbage', som er fortsættelsen på den folkekære juleklassiker fra 1964 med helt nye ansigter. Begge har premiere d. 25. december.

SE TRAILER FOR 'TERNET NINJA'

SE TRAILER FOR 'MARY POPPINS VENDER TILBAGE'

Vi glæder os til at se jer hos Nordisk Film Biografer Waves!

Tilbage