Medlemsbetingelser

Medlemsbetingelser BIOPLUS
Senest opdateret: 24. september 2019

1. Dit medlemskab til BIOPLUS

Du skal være mindst 15 år gammel for at blive medlem af BIOPLUS. Det er gratis at blive og være medlem af BIOPLUS.
Det er dit ansvar, at sikre at dine personlige oplysninger er korrekte og opdaterede, herunder e-mailadresse således, at du modtager informationer fra os.
Alle meddelelser fra BIOPLUS sker via e-mail, nfbio.dk, SMS eller app-notifikationer.
Dit medlemskab er personligt og kan dermed ikke overdrages eller deles med andre. Det samme gælder for dine medlemsfordele.

2. Medlemsfordele

Som BIOPLUS-medlem vil du modtage masser af spændende fordele og indhold:

  • Få rabat, når du køber billetter på nfbio.dk og i NFBIO app’en, – gælder dog ikke på enkelte typer af forestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatordninger (ex. Telia Tirsdag og Biografklub Danmark). Ved indløsning af en gavebillet, gælder rabatten ikke på eventuelle film tillæg. 
  • Invitationer til eksklusive forpremierer og events
  • Nyhedsbreve med filmnyheder, konkurrencer og -inspiration til din næste biograftur

Vær opmærksom på, at antallet af ledige pladser/billetter til medlemsaktiviteter i Nordisk Film Biografer kan være begrænset, så du er ikke garanteret en plads.

3. Udmeldelse af BIOPLUS

Hvis du ønsker at opsige dit BIOPLUS medlemskab, kan du gøre dette på din profilside, eller ved at kontakte support. Du vil herefter modtage en e-mail, der bekræfter din opsigelse af medlemskabet.

4. Samtykke til direkte markedsføring

Som medlem af BIOPLUS er du automatisk tilmeldt nedenstående markedsføringsaktiviteter:

  • Invitationer – invitationer til forpremierer, gallapremierer og andre events, baseret på dine præferencer og adfærd.
  • Nyhedsbreve – e-mails om ugens premiere(r) og film i Nordisk Film Biografer, samt fødselsdagsmails og anden relevant kommunikation på baggrund af din profilpræferencer og film- og forbrugshistorik.

NFBios henvendelser vil også omhandle tilbud fra vores samarbejdspartnere. Læs mere om tilbudskategorierne fra vores samarbejdspartnere, og hvem de er, her.
Vi kommunikerer primært med dig via e-mail, men kan også være via sms, app-notifikationer og sociale medier (fx Facebook).
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage kommunikation fra os. Når du modtager henvendelser fra os, finder du afmeldingslinket i bunden af e-mailen. Du kan ligeledes trække dit samtykke tilbage via din profilside på nfbio.dk.
Dine personoplysninger opbevares af Nordisk Film Biografer, Mosedalvej 14, 2500 Valby, CVR-nr. 28344910. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder til profilering og målretning af vores henvendelser, i vores privatlivspolitik.

5. Ændring i dine præferencer

Du kan som medlem til enhver tid ændre dine præferencer i forhold til hvilken markedsføring, du ønsker at modtage. Du kan også til enhver tid trække dit samtykke til at modtage direkte markedsføring tilbage.
Dette kan du gøre på én af følgende måder:

  • På din profilside på nfbio.dk kan du til enhver tid ændre i dine kommunikationspræferencer. Ønsker du for eksempel at tilbagetrække dit samtykke, skal du blot fjerne fluebenet fra den pågældende kategori.
  • Du kan kontakte os via support og beskrive, hvilken information du ikke længere ønsker at modtage.
  • Du kan klikke på ”afmeld linket” i den seneste e-mail du har modtaget. Den findes i bunden af alle vores e-mail til dig.

6. Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse

Det er dit eget ansvar at holde dig bekendt med de gældende vilkår for dit medlemskab. Hvis du overtræder medlemsvilkårene, forbeholder BIOPLUS sig retten til at ophæve dit medlemskab uden yderligere varsel, og du vil heller ikke kunne anvende eventuelle optjente fordele.
Overdrager eller deler du eksempelvis dine fordele med en person, som ikke er medlem, vil dette anses for misbrug af dit medlemskab og kan medføre ophævelse uden yderligere varsel.
Du er ansvarlig for brugen af dit medlemskab, og Nordisk Film Biografer kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug og hævninger på din medlemskonto.

7. Ændringer af medlemsvilkår og -betingelser

BIOPLUS forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsbetingelserne, herunder medlemsfordele.
BIOPLUS vil dog med et rimeligt varsel via nfbio.dk og via e-mail informere dig om ændringer til medlemsbetingelserne og du vil altid kunne opsige dit abonnement inden ændringerne træder i kraft. Du kan se de til enhver tid gældende medlemsbetingelser på denne side.

8. Udbyder

BIOPLUS-medlemskabet udstedes og administreres af Nordisk Film Biografer A/S, Mosedalvej 14, 2500 Valby, CVR. nr.: 28 34 49 10. Henvendelser til Nordisk Film Biografer A/S vedrørende dit medlemskab og hjemmesider skal ske via support

9. Behandling af dine personoplysninger

Det er en forudsætning for dit medlemskab i BIOPLUS, at vi kan behandle dine personoplysninger. Såfremt du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, vil dit medlemskab og eventuelle fordele du måtte have optjent blive slettet.
Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her i vores privatlivspolitik.