Nordisk Film Biografer
Premieredato
Torsdag, 25 APRIL, 2019
0 stemmer
0
73 stemmer
2.985204

'Til vi falder' er Samanou Achechu Sahlstrøms fortælling om forældrene Adam og Louise, og deres kamp med at komme videre efter tabet af deres søn.

Det er et par år siden Adam og Louise mistede deres søn Lucas på Tenerife. Men nu er ægteparret vendt tilbage til øen, i håb på at få afsluttet sagen om Lucas' forsvinden. Selvom politiet har kategoriseret sagen som en drukneulykke, er der aldrig fundet noget spor af deres søns krop.

Louise prøver på at komme videre efter tabet bedst muligt, mens Adam stadig forsøger at komme til bunds i alle de ubesvarede spørgsmål der er opstået. Vi bliver ledt ind i parrets tanker, samt deres kamp med hinnanden og verden omkring dem.

I hovedrollerne som Adam og Louise ser vi Dar Salim og Lisa Carlehed. Dar Salim er bl.a. kendt for hans medvirken i 'Game of Thrones' og 'Underverden'. Lisa Carlehed har medvirket i 'I dine hænder' og Netflix-serien 'The Rain'.

Dramaet 'Til vi falder' er instrueret af Samanou Achechu Sahlstrøm, der tidligere har arbejdet med det prisvindende drama 'I dine hænder'.

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Genre: 
Drama
Dansk
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 46 minutter
Originaltitel: 
Til vi falder
Instruktør: 
Samanou Acheche Sahlstrøm
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Dar Salim
Lisa Carlehed
Martin Greis
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage