Nordisk Film Biografer
Premieredato
Torsdag, 2 MAJ, 2019
0 stemmer
0
120 stemmer
4.354002

Oplev Isabelle Huppert og Chloë Grace Moretz i den intense thriller 'Stalker'. Hvad der virker som det gode valg, er ikke nødvendigvis altid det bedste valg.

Frances er en ung tjenerinde, der bor i New York, sammen med hendes bedste veninde Erica. En dag hvor Frances er på vej hjem med metroen, finder hun en efterladt taske. Hun følger den adresse der står i tasken, og forsøger flere gange at aflevere den. Til sidst møder hun Greta.

Greta er en klaverlærer som bor alene, og hun virker lykkelig over at Frances har leveret hendes taske tilbage. De to falder hurtigt i snak, og over tid begynder Greta at blive en slags moderfigur for Frances. Men en dag hvor de spiser sammen, finder Frances noget, som Greta helst ville holde hemmeligt.

'Stalker' er en intens og hårrejsende thriller, som er instrueret af Oscarvindende Neil Jordan. I hovedrollerne ser vi Isabelle Huppert levere en hårrejsende præstation som Greta. Og Chloë Grace Moretz, der bl.a. kendes fra 'Let Me In' og 'Kick-Ass', spiller Frances.

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Genre: 
Drama
Thriller
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 38 minutter
Originaltitel: 
Greta
Instruktør: 
Neil Jordan
Censur: 
Tilladt for børn over 15 år
Skuespillere: 
Isabelle Huppert
Chloë Grace Moretz
Maika Monroe
Colm Feore
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage