Nordisk Film Biografer

Rambo 5: Last Blood

Premieredato
Torsdag, 19 SEPTEMBER, 2019
0 stemmer
0
719 stemmer
4.47972

En intens og actionfyldt æra afsluttes, når Sylvester Stallone for femte gang indtager rollen som Rambo. Det er tid til at drage ud på en sidste mission, og afslutte en legendarisk filmserie, i 'Rambo 5: Last Blood'.

Rambo er tilbage på den afsides farm, og forsøger at vænne sig til et liv i stilhed. Men fortiden indhenter ham, da en gammel ven pludselig dukker op. Det får Rambo til at rejse til Mexico, hvor han opdager en dyster underverden, og må tage kampen op mod en brutal fjende.

Sylvester Stallone spillede først Rambo i filmen 'First Blood' fra 1982. Derudover er skuespilleren også kendt for at spille bokseren Rocky Balboa, samt hans medvirken i filmserien 'The Expendables'. I denne film får han selskab af Sergio Peris-Mencheta, Paz Vega, Óscar Jaenada og Yvette Monreal m.fl.

'Rambo 5: Last Blood' er instrueret af Adrian Grunberg, der er kendt for sit arbejde på værker som 'Apocalypto' og 'Man on Fire'. Rambo er skabt af David Morrell, der introducerede karakteren tilbage i 1972 med sin debutroman 'First Blood'.

Genre: 
Action
Adventure
Thriller
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 40 minutter
Originaltitel: 
Rambo: Last Blood
Instruktør: 
Adrian Grunberg
Censur: 
Tilladt for børn over 15 år
Skuespillere: 
Sylvester Stallone
Paz Vega
Óscar Jaenada
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage