Nordisk Film Biografer

POKÉMON Detective Pikachu

Premieredato
Torsdag, 9 MAJ, 2019
0 stemmer
0
2316 stemmer
4.635546

'Pokémon Detective Pikachu' er en live-action filmatisering af Nintendos verdenskendte fænomen. Glæd dig til et vildt eventyr, fyldt med humor, action og en masse nostalgi.

21-årige Tim Goodman, må tage ud på en utrolig rejse, for at løse mysteriet om sin forsvundne far, detektiven Harry Goodman. Med ham har han sin fars tidligere partner, Pokémon detektiven Pikachu. Ud over at være en fantastisk detektiv, så kan Pikachu også tale som et helt almindeligt menneske. Eller, Tim kan i hvert fald forstå ham.

Sammen tager det umage makkerpar ud i verden. Men hvad der starter som et forsøg på at finde Tims forsvundne far, ender med at blive et forsøg på at redde hele Pokémon universet.

Tim Goodman spilles af Justice Smith, der tidligere har medvirket i 'Paper Towns' og 'The Get Down'. Det er Ryan Reynolds der lægger stemme til detektiven Pikachu. Reynolds kan også ses som humoristisk antihelt i filmserien 'Deadpool'.

Filmen er instrueret af Rob Letterman, der bl.a. er kendt for 'Monsters mod aliens' og 'Stor ståhaj'. De realistiske Pokémon designs er skabt af RJ Palmer, der blev en sensation på internettet med hans værker.

Genre: 
Familiefilm
Action
Komedie
Adventure
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 44 minutter
Originaltitel: 
Detective Pikachu
Instruktør: 
Rob Letterman
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Ryan Reynolds
Kathryn Newton
Suki Waterhouse
Bill Nighy
Ken Watanabe
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage