Nordisk Film Biografer

Mysteriet om Hr. Link

Premieredato
Torsdag, 30 MAJ, 2019
0 stemmer
0
191 stemmer
4.45131

Kom med på en fantastisk rejse, der går hele jorden rundt, i familiefilmen 'Mysteriet om Hr. Link'. Et sjovt og spændende eventyr, fyldt med legender og myter.

Hr. Link er en såkaldt Sasquatch, et mytisk væsen, der menes at være det manglende led mellem mennesket og aben. Hr. Link er meget ensom, han er nemlig den sidste af sin art. Men der er håb i sigte, han har nemlig hørt historier om de legendariske Yetier, som han mener at han er i familie med.

Der er langt fra Sasquatchens hjem, til de kolde snedækkede bjerge, hvor Yetierne holder til. Heldigvis får Hr. Link hjælp af eventyreren Sir Lionel Frost, der altid hungrer efter at opdage noget nyt. Sammen tager de på en fantastisk verdensomspændende rejse, i et forsøg på at finde det utrolige Shangri-La.

'Mysteriet om Hr. Link' er en fortælling om venskab, og hvordan det kan være med til at udvide ens syn på verden. Det er Pilou Asbæk der lægger stemme til Hr. Link, mens Jens Jacob Tychsen lægger stemme til Sir Lionel.

Animationsstudiet bag filmen, Laika Studios, har bl.a. også skabt den Oscar-nominerede film 'Kubo – den modige samurai' og 'Coraline og den hemmelige dør'.

Genre: 
Animation
Adventure
Komedie
Familiefilm
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 35 minutter
Originaltitel: 
Missing Link
Instruktør: 
Chris Butler
Censur: 
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Skuespillere: 
Pilou Asbæk
Jens Jacob Tychsen
Danica Curcic
Ulf Pilgaard
Søs Egelind
Zoe Saldana
Hugh Jackman
Emma Thompson
Timothy Olyphant
Zach Galifianakis
Stephen Fry
Matt Lucas
David Walliams
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage