Nordisk Film Biografer

Life of Brian (1979)

Premieredato
Fredag, 13 SEPTEMBER, 2002
0 stemmer
0
563 stemmer
4.735524

Den klassiske Monty Python-satire 'Life of Brian' fra 1979, er den morsomme og absurde fortælling om Brian, og hvordan han konstant forveksles med en Messias.

Når man hele livet bliver set som en frelser og mirakelskaber, men egentlig helst bare vil leve et almindeligt stille liv, kan man hurtigt blive ret træt i hovedet.

Brian ville i hvert fald helst bare være fri for den følgerskarre der har ophobet sig omkring ham. Men det er ikke nemt når hans følgere opfører sig som hovedløse høns, der ikke engang kan forstå et simpelt ”fuck off”.

Filmen er fyldt med uforglemmelige øjeblikke. Pontius Pilate og hans gode ven Biggus Dickus, Eric Idles ørehænger "Always look on the bright side of life", og mange andre fantastiske scener kan nu opleves for fuld manér på det store lærred.

Monty Python-ensemblet skabte 'Life of Brian', efter deres store succes med den ikoniske 'Monty Python and the Holy Grail'. Graham Chapman spiller den bærende hovedrolle, men der er også rig mulighed for at se resten gruppen i denne film, da de alle spiller adskillige mindeværdige karakterer.

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Genre: 
Komedie
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 34 minutter
Originaltitel: 
Life of Brian
Instruktør: 
Terry Jones
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
John Cleese
Graham Chapman
Terry Gilliam
Eric Idle
Michael Palin
Terry Jones
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage