Nordisk Film Biografer
Premieredato
Onsdag, 17 JULI, 2019
0 stemmer
0
7716 stemmer
5.108082

OBS! Vi gør opmærksom på, at 'Løvernes Konge' er tilladt for børn over 11 år. Censuren er besluttet af Medierådet for Børn og Unge, der fastsætter filmcensuren i Danmark.

Ifølge Medierådets retningslinjer betyder det, at et barn, der er fyldt 7 år, gerne må se filmen, hvis barnet er i følgeskab med en person over 18 år. Et barn, der endnu ikke er fyldt 7 år, må ikke se filmen, uagtet at barnet er i følgeskab med en person over 18 år. Vi henviser til www.medieraadet.dk for mere info om censuren.

 

'Løvernes Konge' er tilbage!
Jon Favreau står i spidsen for genskabelsen af Disneys animationsfilm fra 1994, der bl.a. har Donald Glover, James Earl Jones og Beyoncé på rollelisten.

Selvom Simba er den retmæssige tronejer, må han tage ud på en lang rejse, for at lære hvad det betyder at være en sand konge. På vejen møder han mange nye venner, men også stor modstand. Før Simba kom til, stod løven Scar nemlig til at arve tronen. Og jalousi kan have drastiske følger.

Filmen bruger det nyeste teknologi, for at skabe en version af 'Løvernes Konge' der er ulig noget vi før har set. Men bare rolig, eventyret er stadig fyldt med fantastisk musik og ikoniske øjeblikke. Den Oscar-vindende komponist Hans Zimmer er nemlig også tilbage.

Der er mange stjerner bag stemmerne i filmen. Donald Glover, Beyoncé, James Earl Jones, Alfre Woodward, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen og Billy Eichner er bare en håndfuld af de skuespillere der medvirker. Filmens instruktør, Jon Favreau, er bl.a. kendt for hans arbejde med 'Avengers: Endgame' og 'Junglebogen' fra 2016.

Genre: 
Adventure
Animation
Drama
Familiefilm
Musical
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 58 minutter
Originaltitel: 
The Lion King
Instruktør: 
Jon Favreau
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Donald Glover
Beyoncé Knowles
Chiwetel Ejiofor
James Earl Jones
Seth Rogen
Billy Eichner
John Oliver
Alfre Woodard
Julian Christian Thiesgaard Kellerman
Nellie Ettison
Kristian Boland
Lars Mikkelsen
Henrik Koefoed
Lars Thiesgaard
Sigurd Holmen le Dous
Al Agami
Birgitte Raaberg
Szhirley
Lars Ranthe
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage