Nordisk Film Biografer

John Wick 3: Parabellum

Premieredato
Torsdag, 16 MAJ, 2019
0 stemmer
0
224 stemmer
4.78152

Keanu Reeves er tilbage som den eminente lejemorder, i 'John Wick 3: Parabellum'. En kæmpe dusør gives til den der kan eliminere John Wick, men det er nemmere sagt end gjort.

Filmen finder sted kort tid efter hvor den forrige sluttede. Efter at have dræbt et medlem af the High Table, står John Wick til at skulle henrettes. Men Winston, lederen af den hemmelige organisation, viser ham nåde. John får en times forspring, og når timen er sluppet op, så er han officielt excommunicado.

Dette skaber hurtigt interesse hos et utal af lejemordere, som gør sig klar til angreb. John Wick må tage på flugt gennem New Yorks hektiske gader, men han kan ikke løbe for evigt. Og det er heller ikke planen.

Ligesom i de to tidligere film, ser vi Keanu Reeves som John Wick. Reeves er blevet kendt for hans roller i actionfilm, og har også tidligere vundet priser som Neo i 'The Matrix'. På rollelisten ser vi bl.a. også Ian McShane, Asia Kate Dillon, Jerome Flynn og Halle Berry.

'John Wick 3: Parabellum' er instrueret af Chad Stahelski, der også står bag de andre film i serien. Stahelski har en lang karriere inden for stunts, hvor han bl.a. har arbejdet på 'The Matrix Reloaded' og 'Captain America: Civil War'.

Genre: 
Action
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
2 timer 10 minutter
Originaltitel: 
John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Instruktør: 
Chad Stahelski
Censur: 
Tilladt for børn over 15 år
Skuespillere: 
Keanu Reeves
Halle Berry
Ian McShane
Jason Mantzoukas
Anjelica Huston
Laurence Fishburne
Mark Dacascos
Lance Reddick
Yayan Ruhian
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage