Nordisk Film Biografer
Premieredato
Torsdag, 9 MAJ, 2019
0 stemmer
0
1030 stemmer
4.35408

Rebel Wilson og Anne Hathaway spiller to vidt forskellige personer, der alligevel har en del til fælles. De er nemlig begge to fupmagere i komediefilmen 'The Hustle'.

Gem de dyre diamanter og værdigenstande væk, for en ny kriminel duo er på banen!

Ved en tilfældighed mødes to kvindelige svindlere, og et partnerskab opbygges hurtigt mellem dem, da den mere erfarne af de to, tager den anden under sine vinger. Sammen lyver, snyder og fupper de sig gennem alskens situationer, for at opnå penge og rigdom.

Det kan dog være svært at enes om hvordan en situation skal håndteres, når man er vant til at arbejde på meget forskellige måder.

Filmens humoristiske duo spilles af Rebel Wilson og Oscarvinderen Anne Hathaway. Wilson kendes bl.a. fra filmserien 'Pitch Perfect' mens Hathaway fik stor anerkendelse for hendes rolle i 'Les Misérables'. Sammen udgør de et fantastisk komikerpar. Danske Casper Christensen optræder også i filmen med en birolle!

Filmen er instrueret af Chris Addison, der bl.a. har vundet to Primetime Emmys. 'The Hustle' er inspireret af 'Fræk, frækkere, frækkest' fra 1988, men sætter et spin på fortællingen.

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Genre: 
Komedie
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 33 minutter
Originaltitel: 
The Hustle
Instruktør: 
Chris Addison
Censur: 
Tilladt for alle
Skuespillere: 
Rebel Wilson
Anne Hathaway
Tim Blake Nelson
Alex Sharp
Casper Christensen
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage