Nordisk Film Biografer

Godzilla 2: King of the Monsters

Premieredato
Torsdag, 30 MAJ, 2019
0 stemmer
0
864 stemmer
4.311252

Michael Doughertys kaiju-film 'Godzilla 2: King of the Monsters' ser den mægtige titan vende tilbage, når nye trusler vækkes til live. Oplev bl.a. Millie Bobby Brown og Sally Hawkins i efterfølgeren til 'Godzilla' 2014.

Gigantiske monstre er vendt tilbage, og menneskeheden har ingen chance for at overleve alene. Derfor er det heldigt, at de såkaldte titaner ikke altid er på samme side. Organisationen Monarch forsøger at beskytte planeten, mens Godzilla kolliderer med Mothra, Rodan og den trehovedede King Ghidorah. En storslået og masseødelæggende konflikt, hvor man helst ikke vil stå på sidelinjen.

I filmen ser vi Millie Bobby Brown som Madison Russel. Hun kendes bl.a. for rollen som Eleven i tv-serien 'Stranger Things'. Ken Watanabe, David Strathairn og Sally Hawkins er blandt nogle af de skuespillere, der vender tilbage fra den forrige film.

'Godzilla 2: King of the Monsters' er instrueret af Michael Dougherty, der bl.a. har arbejdet på 'Superman Returns' og 'X-Men: Apocalypse'. Filmen er en del af det såkaldte "MonsterVerse", der inkluderer forgængeren 'Godzilla' 2014 og 'Kong: Skull Island' 2017.

Genre: 
Science Fiction
Action
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
2 timer 12 minutter
Originaltitel: 
Godzilla: King of the Monsters
Instruktør: 
Michael Dougherty
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Millie Bobby Brown
Ken Watanabe
Sally Hawkins
O'Shea Jackson Jr.
Vera Farmiga
Kyle Chandler
Ziyi Zhang
Charles Dance
Bradley Whitford
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage