Nordisk Film Biografer

Fisherman's Friends

Premieredato
Torsdag, 15 AUGUST, 2019
0 stemmer
0
34 stemmer
4.701174

Skaberne af 'Som en dans' er tilbage med en ny gribende og musikalsk fortælling. Følg det charmerende folkeband, der overgår alles forventninger i 'Fisherman's Friends'.

Hvordan bringer man et folkeband international succes, når de ikke er interesserede i penge eller berømthed. Det spørgsmål bliver Danny udfordret med, da han får til mission at bringe en lokal gruppe sangere fra Cornwall til toppen af hitlisterne. Men jo længere tid Danny bruger sammen med folkebandet, jo mere brænder han for at hjælpe dem til tops.

'Fisherman's Friends' er instrueret af Chris Foggin, der bl.a. er kendt for hans arbejde på 'The Double' og 'Friend Request Pending'. Filmens fortælling er baseret på den sande historie om bandet 'The Fisherman's Friends', der fik deres store gennembrud i 2010.

De rigtige medlemmer fra folkebandet 'The Fisherman's Friends' optræder med små biroller i filmen. Og derudover kan du bl.a. opleve Daniel Mays, James Purefoy, Tuppence Middleton, David Hayman, Dave Johns, Sam Swainsbury og Noel Clarke.

Genre: 
Komedie
Drama
Musikfilm
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 52 minutter
Originaltitel: 
Fisherman's Friends
Instruktør: 
Chris Foggin
Censur: 
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Skuespillere: 
Tuppence Middleton
James Purefoy
Daniel Mays
Noel Clarke
Dave Johns
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage