Nordisk Film Biografer
Premieredato
Torsdag, 13 JUNI, 2019
0 stemmer
0
4305 stemmer
3.98049

'De Frivillige' er et nyt dansk komedie-drama af Frederikke Aspöck og Lars Husum, med Jacob Lohmann og Anders Matthesen i hovedrollerne.

Den charmerende og manipulerende finansmand Markus Føns (Lohmann), bliver varetægtsfængslet pga. anklager om økonomisk bedrageri. Markus forventer ikke at fængselsopholdet bliver det store problem, da hans kontakter i underverdenen endelig kan komme ham til gode.
Sådan går det dog ikke. En bande med relation til en af Markus’ mere tvivlsomme forretninger, overfalder ham i fængslet. Den eneste vej væk fra faren han kan finde frem til, er at gå i frivillig isolation.

I den nye afdeling får Markus Føns meldt sig ind i fængselskoret, hvor han møder sangernes uofficielle leder Niels (Matthesen). Der går dog ikke længe før Markus er træt af at skulle følge andres ordre, så en kamp om at opnå positionen som den uofficielle leder af koret sættes i gang!

Frederikke Aspöck og Lars Husum har formået at skabe en fængende og underholdende fortælling, som primært foregår inden for fængslets grå vægge. Frederikke Aspöck er kendt for hendes arbejde med bl.a. 'Rosita' og 'Labrador'.

'De Frivillige' byder på både Jacob Lohmann, Anders Matthesen, Christopher Læssø, Søren Malling og mange andre fantastiske skuespillere. Anders Matthesen har senest fået stor opmærksomhed med 'Ternet Ninja', der bærer titlen som den mest sete danske animationsfilm.

Genre: 
Komedie
Drama
Dansk
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 33 minutter
Originaltitel: 
De frivillige
Instruktør: 
Frederikke Aspöck
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Jacob Lohmann
Anders Matthesen
Søren Malling
Anders Brink Madsen
Christopher Læssø
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage