Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - What You Gonna Do When the World's on Fire?

0 stemmer
0
0 stemmer
0

Roberto Minervinis 'What You Gonna Do When the World's on Fire?', skildrer den voksende uro i den sorte underklasse i sort/hvide billeder, der bygger bro mellem nutid og fortid.

Livet er hårdt i USAs underklasse. Men der er også en voksende modstand og uvilje mod passivt at blive holdt nede, ikke mindst blandt Sydens sorte. Roberto Minervinis nyeste film skildrer i grafiske sort/hvide billeder hvordan modstanden tager form - og hvorfor det sker netop nu - i sorte miljøer i New Orleans og Mississippi.

Her protesterer New Black Panther Party mod politibrutalitet. Judy kæmper for at leve et værdigt liv på den anden side af sit misbrug. Og unge Ronaldo forbereder sin 9-årige halvbror på de farer, der venter dem. En række brutale drab på sorte har samtidig rystet Syden over de seneste par år, mens den politiske virkelighed under Trump har sat nye standarder for afstumpethed.

Italienske Minervini, der har boet i Texas i mange år, har paradoksalt nok etableret sig som en af vor tids store kronikører af livet i udkants-USA.

(Copyright: cphdox.dk)

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
2 timer 3 minutter
Originaltitel: 
What You Gonna Do When the World's on Fire?
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage