Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - The Tale

0 stemmer
0
0 stemmer
0

’The Tale’

Laura Dern spiller Jennifer Fox i en rystende film om overgreb, der sætter #metoo-samtalen ind i en ny og reflekteret ramme.  

Det er en emotionelt rystende og fremragende fortalt film om en succesrig dokumentarfilminstruktør, der bliver tvunget til at revurdere det forhold hun som 13-årig havde til sin ridetræner. Men det er mere end bare en fortælling, for det er instruktøren Jennifer Fox egen historie.

I filmen spiller Laura Dern Jennifer, og når hun rejser tilbage og opsøger sine trænere og vidner til barndommens overgreb, er det præcis det samme som instruktøren gjorde, mens hun skrev manuskriptet til 'The Tale'.

Filmen klipper overbevisende den unge 13-årige Jennifers oplevelser sammen med med den voksne Jennifers refleksioner, og mens Fox således udnytter fiktionens muligheder, har det været vigtigt for hende at sætte sit eget navn på historien og gøre sit publikum opmærksomme på, at seksuelle overgreb sker. At vise, hvor komplekse, forbrydelser mod børn kan være og få os til at tale om det.

Nu kommer hun selv til CPH:DOX for at tage snakken.

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 54 minutter
Originaltitel: 
The Tale
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage