Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - Mating

0 stemmer
0
0 stemmer
0

Lina Mannheimer har instrueret 'Mating'. En fortælling om to unges omtumlende forhold på tværs af online-formater og virkelighedens uforudsigelige opture og nedture.

Naomi og Edwin siger ja til at medvirke i Lina Mannheimers film om identitet i den online-virkelighed, vi alle lever i. Men da de bliver kærester skifter det sociale eksperiment form. 'Mating' dokumenterer deres forhold gennem chattråde, Skype calls og sociale medier uden at Manneheimer nogensinde faktisk møder dem. Der udvikler sig en helt særlig fortrolighed mellem de to unge, hvis intime venskab overlever både kriser, konflikter og geografiske afstande.

'Mating' er en film om hvordan vi opfatter os selv i det 21. århundrede, og hvordan vi mødes og forhandler i det kaotiske univers af performative spejlbilleder, som internettet og de sociale medier både reflekterer og forstærker. Naomi og Edwins forhold er dog i sidste ende helt deres eget. Et omtumlet, men kærligt og forstående forhold, som Mannheimer rammer ind i en form, der er ét med sin samtid.

(Copyright: cphdox.dk)

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 30 minutter
Originaltitel: 
Parning
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage