Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - The Magic Life of V

0 stemmer
0
0 stemmer
0

'The Magic Life of V'

Troldmænd, krystalkugler og skumgummisværd er nok ren fantasi for de fleste, men for 25-årige Veera er fantasy og rollespil en vej til selvforståelse. Når hun forvandler sig til sit alter ego V i live-rollespillene, finder hun mod og opbakning til at tage kampen op mod sine egne barndomstraumer.

The Magic Life of V er en intim skildring af en episk indre rejse for en ung kvinde, der bogstaveligt forsøger at blive helten i sit eget liv. Tonislav Hristov følger V ind i magiens verden, men hans kamera holder sig til Veera, og hendes ansigt afslører, hvordan alle ydre handlinger bringer indre følelser i spil. Veera forsøger også at hjælpe sin mentalt handicappede bror, og gennem deres forhold, gennem terapiforløb og gennem Veeras imponerende åbenhed, får vi gradvist forståelse for karakteren af overgreb og svigt, de begge har oplevet.

Samtaler rækker dog kun et stykke af vejen, og skal Veera for alvor konfrontere sin fortids dæmon i form af sin far, får hun brug for Vs mod. (copyright: cphdox.dk)

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 25 minutter
Originaltitel: 
Veeran elämät
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage