Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - Evelyn

0 stemmer
0
6 stemmer
5.329998

Orlando von Einsiedel vender kameraet indad mod sin familie i dokumentaren 'Evelyn'. En vandretur gennem Englands natur forløser et traume, de har båret på i årevis.

Den Oscar-vindende dokumentarist Orlando von Einsiedel er vandt til at rapportere fra verdens brændpunkter. Men i 'Evelyn' vender han kameraet mod sig selv og sine søskende, for der er noget, de er nødt til at tale om. Siden deres psykisk syge bror Evelyn tog sit eget liv som 22-årig, har ingen af dem talt om, hvad tabet har betydet. Stilheden vandt. Men nu konfronterer de fortiden på en fælles vandretur gennem Englands bjergtagende natur. En rejse ad de ruter, som Evelyn selv elskede at vandre.

Det bliver en oplevelse med både fysiske og følelsesmæssige strabadser, der bringer de overlevende søskende sammen om endelig at finde ro i deres fælles traume. Man er med dem hele vejen gennem de klippefaste landskaber og i bearbejdelsen af sorgen. 'Evelyn' er på samme tid et testamente over broderen, men filmen er samtidig et vidne om hvordan familens bånd er stærkere end døden.

(Copyright: cphdox.dk)

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 35 minutter
Originaltitel: 
Evelyn
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage