Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - The Disappearance of My Mother

0 stemmer
0
0 stemmer
0

Beniamino Barrese er instruktøren bag 'The Dissappearance of My Mother'. En kærlig og usædvanlig mor/søn-historie med kameraet som vidne.

Benedetta Barzini har tænkt sig at forsvinde. Efter et langt liv, først som international fotomodel i 1960'erne og siden som radikal marxist, feminist og mor til fire, har hun fået nok af det hele. Men hendes søn Beniamino vil ikke give slip. Han filmer hende og sig selv, som han har gjort, siden han var helt ung. Kameraet elsker den elegante og uendeligt karismatiske Bernadetta, men hun hader det tilbage.

En turbulent, kærlig og intim historie, der ikke ligner nogen anden familie-fortælling i første person. For selvom hun har annonceret at hun har besluttet sig for at forsvinde - ud i den kosmiske intethed eller bort til en øde ø - er Benedetta til det sidste en kvinde med markante holdninger til alt. Ikke mindst til mode- og reklamebranchen med dens kyniske og sexistiske måde at sælge den kvindelige krop tilbage til kvinderne selv. Men også til hendes søns projekt.

(Copyright: cphdox.dk)

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 40 minutter
Originaltitel: 
The Disappearance of My Mother
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage