Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - Danmarks sønner

0 stemmer
0
4 stemmer
5.235

Det politiske drama 'Danmarks Sønner' viser hvordan fjendebilleder kan være med til at splitte landet. Det er ligegyldigt om man er skyldig eller uskyldig, hvis man er dømt på forhånd.

En historisk jordskredssejr spås til den højrepopulistiske politiker Martin Nordahl i det kommende folketingsvalg. Årsdagen for det største terrorangreb i dansk historie nærmer sig, og to ekstremistiske sider gør sig klar til angreb.

Samtidig er den unge Zakaria endt på en vej mod radikalisering, der sætter både hans egen og hans families sikkerhed på spil. Her møder han Ali, der bærer på en hemmelighed som kan betyde forskellen mellem liv og død.

I hovedrollen møder vi skuespillerdebutanten Mohammed Ismail Muhammed. Ali spilles af Zaki Youssef, der bl.a. har medvirket i serien 'Rita'. Politikeren Nordahl spilles af Rasmus Bjerg, der senest har imponeret med hans rolle i 'Så Længe Jeg Lever'.

'Danmarks Sønner' er skrevet og instrueret af Ulaa Salim, som også har sin spillefilmsdebut med værket. En voldsom men relevant fortælling om frygt og had.

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 59 minutter
Originaltitel: 
Danmarks Sønner
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage