Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - The Color of Justice

0 stemmer
0
0 stemmer
0

'The Color of Justice' er en rekonstruktion af et retssalsdrama. Der aldrig fandt sted, hvor en politimand står anklaget for drabet på sorte Eric Garner.

"Jeg kan ikke trække vejret." Sådan lød det elleve gange fra Eric Garner, mens han lå døende på et fortov i New York City under en anholdelse i 2014. Den voldsomme scene blev filmet, delt og set af millioner af mennesker verden over, mens hans sidste ord skabte et uhyggeligt soundtrack til billederne, hvor en betjent tydeligt ses med en arm om Garners hals.

Der blev aldrig rejst tiltale mod betjenten - der var ikke beviser nok, lød meldingen, og sagen blev kasseret. Men retfærdigheden må ske fyldest, og det skete ikke her, mener en gruppe advokater og filmskabere, som i 2018 opsætter en stor imiteret retssag, der genskaber forløbet i retten, som det burde være foregået. Vi følger både forsvarer og anklager i hver deres jagt på retfærdighed, og møder politi, vidner og Garners enke i en film, som rammer lige ned i et USA med politimord og Black Lives Matter. (copyright: cphdox.dk)

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 minut
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage