Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - Charismatic Megafauna

0 stemmer
0
0 stemmer
0

Jesper Kurlandsky & Fredrik Wenzels 'Charismatic Megafauna' skildrer livet i hypermoderniteten, set fra den kosmiske synsvinkel hvor tid og rum overskrider den menneskelige skala.

Hvis universets historie var et leksikon i 10 bind ville menneskeheden først optræde på den sidste side. Alligevel er vi nu den dominerende kraft på planeten. En paradoksal udvikling, som 'Charismatic Megafauna' inviterer os til at reflektere over. I en samtid, der konstant accelererer og hvor det globale netværk bliver stadig mere tæt, oplever vi livet på vores egen planet set gennem den anden ende af kikkerten.

Fredrik Wenzel og Jesper Kurlandskys storværk er tænkt som en frigørende og sensorisk erfaring, baseret på grundig research og videnskabelige studier af livet i hypermoderniteten. Der er imidlertid også en etisk dimension i abstraktionen. For i en tid, hvor vi lever i en vældig billedstrøm fra morgen til aften, skaber en oplevelse som denne et frirum omkring os, hvor vores tanker får plads til at arbejde.

(Copyright: cphdox.dk)

Meld dig ind i Nordisk Film Biografer og tjen point, når du skal i biffen!
0 sek.

Spilletider for CPH:DOX 19 - Charismatic Megafauna

Tilbage