Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - Assholes: A Theory

0 stemmer
0
2 stemmer
2.49

'Assholes: A Theory' er filmatiseringen af psykologi-professor Aaron James vittige bestseller om, hvorfor nogle folk bare er nogle røvhuller – og hvad man gør med dem!  

Aaron James, professor i psykologi og passioneret surfer, kan fortælle dig alt det, du har brug for at vide om, hvorfor nogle mennesker bare er nogle totale røvhuller. Og endnu vigtigere: hvordan man håndterer dem! To gode spørgsmål i en tid med metoo-skandaler og hensynsløse verdensledere, som hans bestseller 'Assholes: A Theory' besvarer med sort humor og reel, psykologisk indsigt.

Nu er filmatiseringen her, og den er hverken mindre farverig eller højaktuel! James fører ordet, mens vi møder en række mennesker (blandt andre John Cleese i topform) med røvhulserfaring af både den tragiske og komiske slags. Fra den irriterende kollega over alverdens douchebags, og til oplevelser af overgreb.

Den canadiske doku-veteran John Walker leverer videnskabsformidling, når den er mest engagerende, underholdende - og oplysende. (copyright: cphdox.dk)

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 22 minutter
Originaltitel: 
Assholes: A Theory
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage