Nordisk Film Biografer
Premieredato
Onsdag, 6 MARTS, 2019
0 stemmer
0
9133 stemmer
4.88964

SE VORES INTERVIEW MED FILM-HOLDET LIGE HER

Carol Danvers har en vilje der ikke er til at knække, og den helt perfekte mængde attitude. Og så er hun forresten også en af universets mægtigste superhelte: Captain Marvel!

Vi er i 1990’erne, og Jorden er truet af en hemmelig fjende. Formskiftende væsner gemmer sig iblandt os, i et forsøg på at infiltrere planeten.
Og da en intergalaktisk krig skydes i gang mellem de kamuflerede væsner og en militaristisk race fra rummet, ender den blå planet med at blive konfliktens slagmark.

Heldigvis står Captain Marvel klar til at beskytte menneskeheden, når den ødelæggende krig sættes i gang.

Filmen er den nyeste tilføjelse til Marvels superheltefilmunivers, og hænger sammen med film som 'The Avengers' og 'Captain America'. Captain Marvel kommer også til at være en af heltene i 'Avengers: Endgame', der har premiere senere i år.

Oscar-vindende Brie Larson spiller hovedrollen som Captain Marvel. I filmen får vi også et gensyn med Samuel L. Jackson som Nick Fury. Og Jude Law er i rollen som Carol Danvers mentor.

Filmen er instrueret af Anna Boden og Ryan Fleck. Duoen har arbejdet sammen tidligere, og er mest kendte for deres arbejde med filmene 'Half Nelson' (2006) og 'Sugar' (2008).

Genre: 
Action
Adventure
Science Fiction
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
2 timer 3 minutter
Originaltitel: 
Captain Marvel
Instruktør: 
Anna Boden
Ryan Fleck
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Brie Larson
Samuel L. Jackson
Jude Law
Ben Mendelsohn
Gemma Chan
Annette Bening
Lee Pace
Robert Kazinsky
Mckenna Grace
Clark Gregg
Djimon Hounsou
Colin Ford
Pete Ploszek
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage