Nordisk Film Biografer
Premieredato
Torsdag, 20 JUNI, 2019
0 stemmer
0
392 stemmer
4.598574

'Booksmart' markerer instruktørdebuten for Olivia Wilde, der har skabt en ungdomskomedie uden lige. Kaitlyn Dever og Beanie Feldstein er Amy og Molly i den fænomenale film.

Amy og Molly har brugt hele deres ungdom på at fokusere på deres studier, så de kunne sikre sig en god uddannelse og en succesfuld fremtid. Men da High-School næsten er overstået, går det op for dem, at alle deres useriøse klassekammerater også er kommet ind på de gode uddannelser. Veneparret beslutter sig derfor, for at opleve alt hvad de er gået glip af gennem årene, på én enkelt aften.

Amy og Molly spilles af henholdsvis Kaitlyn Dever og Beanie Feldstein. Dever er bl.a. kendt for filmen 'Short Term 12' og serien 'Justified'. Mens Feldstein bl.a. er kendt for 'Bad Neighbours 2' og 'The Female Brain'. Tilsammen udgør de et uforglemmeligt makkerpar i filmen.

Olivia Wilde er mest kendt som skuespiller, og har medvirket i film som 'Tron' fra 2010 og 'The Lazarus Effect'. Men hendes instruktørdebut med 'Booksmart' viser, at hun også har et kæmpe talent for at skabe film.

Genre: 
Komedie
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 45 minutter
Originaltitel: 
Booksmart
Instruktør: 
Olivia Wilde
Censur: 
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Skuespillere: 
Kaitlyn Dever
Beanie Feldstein
Lisa Kudrow
Will Forte
Jason Sudeikis
Skyler Gisondo
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage