Nordisk Film Biografer
Premieredato
Onsdag, 24 APRIL, 2019
0 stemmer
0
335 stemmer
5.648778

Det fjerde og afsluttende kapitel på Marvels superheltefilmserie, og efterfølgeren til 'Avengers: Infinity War'. Det første slag gik tabt, men krigen fortsætter i 'Avengers: Endgame'!

Efter Thanos samlede alle evighedsstenene og udryddede halvdelen af galaksen, måtte Avengers anerkende deres nederlag. Men det betyder ikke, at de har givet op. Tværtimod. Nye medlemmer, bl.a. Captain Marvel og Ant-Man, tilslutter sig gruppen, når der gøres klar til det afgørende slag.

I filmen får vi et gensyn med alle de kendte karakterer fra de tidligere 'Avengers' film. En stjernespækket rolleliste der byder på Brie Larson, Bradley Cooper, Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og så mange flere.

Det er Russo-brødrene der står bag 'Avengers: Endgame', og de garvede inden for superhelt-filmgenren. De stod nemlig også bag 'Captain America: Civil War'.

Marvels filmunivers er opdelt i flere faser, hvor 'Avengers: Endgame' er slutningen på fase 3. Det er mere end 10 år siden at første film i fase 1 udkom, 'Iron Man' fra 2008. 

Genre: 
Action
Adventure
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
3 timer 1 minut
Originaltitel: 
Avengers: Endgame
Instruktør: 
Joe Russo
Anthony Russo
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Robert Downey Jr.
Chris Evans
Chris Hemsworth
Scarlett Johansson
Mark Ruffalo
Josh Brolin
Jeremy Renner
Evangeline Lilly
Brie Larson
Karen Gillan
Sebastian Stan
Jon Favreau
Chadwick Boseman
Gwyneth Paltrow
Ty Simpkins
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage