Nordisk Film Biografer

Asterix og trylledrikkens hemmelighed

Premieredato
Torsdag, 11 APRIL, 2019
0 stemmer
0
302 stemmer
4.497018

Asterix, Obelix og Miraculix tager på et nyt eventyr, i Alexandre Astier og Louis Clichys nye animationsfilm 'Asterix og Trylledrikkens Hemmelighed'.

Den magiske trylledrik giver de gæve gallere en helt utrolig styrke. Derfor spreder nervøsiteten sig hurtigt gennem den lille landsby, da druiden Miraculix kommer til skade. Miraculix er nemlig den eneste, der kender trylledrikkens hemmelige opskrift. I hvert fald indtil videre.

Asterix og Obelix bliver udvalgt til at beskytte druiden, når de sammen drager ud i verden. Her vil Miraculix finde en lærling, som han kan videregive trylledrikkens hemmelighed til. Men det bliver ikke nemt, for der er mange der vil misbruge trylledrikkens magi.

'Asterix og Trylledrikkens Hemmelighed' er instrueret af Alexandre Astier og Louis Clichy, og er nomineret til en fransk César Award for bedste animerede film. De stod også bag animationsfilmen 'Asterix: Byplanlæggeren'. Louis Clichy har bl.a. også arbejdet på 'WALL-E' og 'Op'.

Filmen er baseret på den franske tegneserie 'Asterix', der er skabt af René Goscinny og Albert Uderzo. 'Asterix og hans gæve gallere' udkom i 1967, og var den første film baseret på tegneserien.

Genre: 
Animation
Familiefilm
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 25 minutter
Originaltitel: 
Astérix: Le secret de la potion magique
Instruktør: 
Alexandre Astier
Louis Clichy
Censur: 
Tilladt for alle
Skuespillere: 
Sebastian Klein
Amin Jensen
Paul Hüttel
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage