Nordisk Film Biografer
Premieredato
Torsdag, 23 MAJ, 2019
0 stemmer
0
5426 stemmer
4.981914

'Aladdin' er tilbage som aldrig før, i en fantastisk genfortolkning af den klassiske Disney-film fra 1992, der har Mena Massoud og Will Smith i hovedrollerne!

Den unge og karismatiske Aladdin har boet hele livet i byen Agrabah. Her bliver han håbløst forelsket i prinsessen Jasmin, hvilket ikke er nemt når man lever som fattig tyv. Men den mystiske Jafar giver Aladdin nyt håb om kærligheden. Jafar lover Aladdin guld og rigdom, hvis bare han vil bringe ham en magisk lampe.

Aladdin finder ikke bare den magiske lampe, han opdager også at den gemmer på en magisk lampeånd. Den utrolige Genie, som kan få Aladdins vildeste ønsker til at blive til virkelighed.

Mena Massoud, der bl.a. har medvirket i serien 'Open Heart', spiller Aladdin. Mens den magiske Genie bliver spillet af Will Smith, der er kendt for en bred vifte værker, som 'Rap fyr i L.A.' og 'I Am Legend'. Derudover ser vi Naomi Scott som Jasmin, og Marwan Kenzari som Jafar.

Filmen er instrueret af Guy Ritchie, der bl.a. står bag 'Sherlock Holmes' og 'Snatch'.

Genskabelsen af 'Aladdin' byder på et eventyr fyldt med musik og magi, ligesom i den originale animationsfilm med samme navn. Her får vi også nye udgaver af sange som 'En Ven Som Mig' og 'Et Helt Nyt Liv'.

Genre: 
Adventure
Familiefilm
Musical
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
2 timer 8 minutter
Originaltitel: 
Aladdin
Instruktør: 
Guy Ritchie
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Mena Massoud
Will Smith
Naomi Scott
Marwan Kenzari
Nasim Pedrad
Billy Magnussen
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage