Nordisk Film Biografer

FAQ

Hvornår træder BIOPLUS i kraft?
BIOPLUS erstatter det nuværende medlemskab af Nordisk Film Biografer og træder i kraft d. 14 september 2018. Alle medlemmer overgår automatisk til BIOPLUS d. 14. september. Optjente point følger med til BIOPLUS, men alle gamle fordel udgår, og erstattes af nye fordele, niveauer og regler. 

Hvilke fordele har jeg som medlem af BIOPLUS?
Som SØLV medlem:

 • Du optjener 10 point for hver krone, du lægger i biografen. Dvs. at du ved køb af en billet til 80 kr. tjener 800 point. (køb af gavekort, gavebilletter, gavepakker, pant er undtaget).
 • Du kan bruge dine optjente point på alle popcorn og snack menuer, 3D briller, og til at få 50% rabat på en billet (50% rabat på 1 biografbillet koster 5.000 point).
 • Du får som SØLV medlem 10% rabat på udvalgte kampagne produkter i biografkiosken (skiftes løbende).
 • Du bliver inviteret til forpremierer, events, konkurrencer og modtager relevante film og biografnyheder

Som GULD medlem får du i tillæg til ovenstående, nogle flere fordele:

 • Du får som GULD medlem 20% rabat på udvalgte kampagne produkter i biografkiosken (skiftes løbende).
 • Du bliver inviteret til specielle Gallapremierer og andre eksklusive arrangementer.
 • Du får på din fødselsdag og 14 dage frem, lov til at tage en ven med i biografen gratis (kan benyttes én gang mellem fødselsdatoen og t.o.m. 14 dage efter fødselsdatoen)
 • Du får forkøbsret på udvalgte film og events, hvor du får lov at købe dine billetter i op til 3 dage før alle andre gæster

Hvordan bliver jeg GULD medlem?
For at opgradere til GULD, skal du inden for 12 måneder optjene mindst 10.000 bonuspoint. Du modtager en mail, når du bliver opgraderet til GULD medlemskab. Du beholder dit GULD medlemskab i 12 måneder, fra den dato du blev opgraderet. Efter 12 måneders GULD medlemskab, bliver du automatisk SØLV medlem igen, medmindre du optjener mindste 10.000 point indenfor samme periode.

Hvordan beholder jeg mit GULD medlemskab?
For at beholde dit GULD medlemskab, skal du ved udløbet af dit GULD medlemskab (12 måneder) have optjent endnu 10.000 bonuspoint. Du må gerne bruge dine point undervejs, du skal blot have optjent mindst 10.000 point i løbet af dit GULD medlemskab.

Hvad kan jeg bruge mine point på?
Du kan bruge point på popcorn og snack menuer, 3D briller og til at få 50% på en biografbillet.
Når du står i kassen og skal betale, skal du blot oplyse dit telefonnummer, så kan du bruge dine point.

Priser i point:

 • Popcorn menuer:
  Stor Menu           8.500 point
  Mellem Menu    7.500 point
  Lille Menu           6.500 point
  ​Børne Menu       4.000 point
 • Snack menuer (gældende fra 1. november):
  ​Stor Menu           7.000 point
  Lille Menu           6.000 point
 • 50% rabat på en biografbillet:

Det koster 5.000 point at få 50% rabat på 1 biografbillet (gælder alle billettyper, bortset fra gavebilletter, gavekort, gavepakker og Barsels Break billetter).
50% rabat kan indløses ved køb online og fysisk i biografen. Online skal du blot være logget ind, når du skal bestille din billet, hvorefter du kan vælge at benytte rabat på betalingssiden. Hvis du ønsker at indløse din rabat fysisk i biografen, skal du blot oplyse dit telefonnummer i kassen.

 • 3D briller:
  3D briller koster 1.000 point

Hvordan får jeg 50% på min biografbillet?
Det koster 5.000 point at få 50% rabat på 1 biografbillet (gælder alle billettyper, bortset fra gavebilletter, gavekort, gavepakker og Barsels Break billetter).
50% rabat kan indløses ved køb online og fysisk i biografen. Online skal du blot være logget ind, når du skal bestille din billet, hvorefter du kan vælge at benytte rabat på betalingssiden. Hvis du ønsker at indløse din rabat fysisk i biografen, skal du blot oplyse dit telefonnummer i kassen.

Hvordan indløser jeg min gratis popcorn (2,5 L)?
Som nyt medlem modtager du en gratis popcorn (2,5 L). Den er registreret på din BIOPLUS medlemsprofil indenfor 48 timer efter aktivering af din profil, og skal benyttes indenfor 100 dage, hvorefter din gratis popcorn udløber.
Når du næste gang er i biografen, fortæller du vores medarbejder i kassen, at du er medlem og oplyser dit telefonnummer - så får du gratis udleveret et gratis bæger popcorn (2,5 L).

Hvordan tjener jeg point?
Du kan optjene bonuspoint på alle køb foretaget i alle Nordisk Film Biografer eller på nfbio.dk. Du optjener 10 point for hver 1 DKK. Du skal blot være logget ind på nfbio.dk eller oplyse dit telefonnummer i kassen for at tjene point.
Det skal dog bemærkes, at man ikke kan tjene point på gavebilletter, gavekort eller gavepakker. Der kan heller ikke optjenes bonuspoint, hvor bonuspoint er anvendt som betaling.
Du kan også tjene point ved at anmelde film efter du har set dem i biografen. Du tjener 30 point på hver film du anmelder. Dette forudsætter bare, at du har registreret dit medlemskab ved køb af billetten.

Udløber mine point?
Optjente bonuspoint udløber løbende og månedsvis efter 36 måneder fra de er optjent, herefter bortfalder de automatisk. Ved brug af point, benyttes de ældste point altid først.
Du kan i din månedlige status e-mail se, hvor mange point der bortfalder inden for de næste 3 måneder, eller ved at logge ind på din profil på nfbio.dk. Udløbne bonuspoint fjernes automatisk uden yderligere varsel. Det er derfor dit eget ansvar at holde øje med din pointstatus i den månedlige status e-mail eller på profilen på nfbio.dk. 

Er det muligt at udbetale point i danske kroner?
Nej, det er desværre ikke muligt at få sine point udbetalt i DKK. Du kan til gengæld bruge dine point på popcornmenuer, 3D briller, og til at få 50% rabat på en billet (koster 5.000 point pr. billet).

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
For at opsige dit BioPlus medlemskab skal du blot klikke på ”opsig konto” på din profilside. For yderligere information kan du dig til support. Du vil herefter modtage en e-mail, der bekræfter din udmeldelse. Ved at opsige dit medlemskab, giver du samtidig opkald på optjente bonuspoint uden fortrydelsesret. Bemærk at du automatisk også tilbagekalder dit samtykke til markedsføring ved en udmeldelse af BIOPLUS. Det betyder, at du ikke længere vil modtage information om nye filmpremiere, nyheder og events m.m.

Kan jeg efterregistrere point?
Ja, i kassen kan du i op til 24 timer efter dit billetkøb og inden filmens start få efterregisteret dine point. 
Har du glemt at registrere dine point, kan du i en periode på op til 3 måneder efter forestillingen få dine point efterregistreret ved at kontakte support. Du skal fremsende relevant dokumentation for dine køb såsom en kvittering eller billede af biografbilletten og/eller kioskkvitteringen.
Bemærk at der kun kan efterregistreres bonuspoint på transaktioner, hvor der ikke i forvejen er registreret medlemskaber. I så fald vil alle bonuspoint for den givne transaktion allerede være tildelt én gang. Mener du, at der er sket en fejl i registreringen, kan du rette henvendelse til support.

Hvordan kontakter jeg Nordisk Film Biografer?

Nordisk Film biografer kan kontaktes via vores Servicecenter på tlf.: 70 13 12 11. Vi har åbent alle dage fra 11.00 til 20.00. Du kan også sende os en mail på support@nfbio.dk

Hvorfor viser I ikke denne film?

Der er faktisk rigtig mange film, der ikke bliver vist i danske biografer. Der bliver produceret ca. 4.000 biografspillefilm på verdensplan om året og af dem når kun cirka de 200 de danske biograflærreder. Vi vælger de film, som vi tror, der er flest gæster, der ønsker at se. Det kan betyde at fremragende, men meget smalle film ikke finder vej til vores biografer, men måske i stedet bliver vist i små Art biografer eller på filmfestivaler. Vi har samtidig fokus på, at de film, der går i biografen, udgør en bred vifte af genre, så der er noget for enhver smag. Vi kan derfor være nødt til at skulle vælge mellem flere gode film i forhold til, hvad vi har plads til.

Hvorfor er billetten til nogle film dyrere end andre?

Vi mener, at en filmoplevelse kan sammenlignes med koncerter, teater, sport mv., hvor billetprisen blandt andet er afhængig af hvor stor rift, der er efter billetterne. Nogle film vil være lidt dyrere, og nogle vil være lidt billigere, ligesom tidspunkt og filmlængde kan have betydning for billetprisen. Dette oplever du også inden for koncerter, sport, rejser mv., hvor hvad og hvornår har en afgørende betydning for billettens pris.

Må jeg medbringe mine egne drikkevarer, slik, mad mv. i biografen?

Det er ikke tilladt for vores gæster at medbringe eget slik, sodavand, popcorn m.m. og nyde dette i biografen herunder i salene. Årsagen til dette er, at biografen dels er et sted, der byder på gode oplevelser, men samtidig er vi en virksomhed, og det er afgørende for biografens drift, at vi kan bibeholder vores indtægter fra kiosksalget og dermed vores eksistensgrundlag. Vores forbud mod medbragt slik, drikkevarer mv. er i tråd med de regler, som man har i andre virksomheder lig vores så som koncertarrangører, teatre, sport, cafeterier og restauranter samt ikke mindst andre biografer, som har tilsvarende forbud.

Kan jeg refundere eller bytte min billet?
Du kan refundere/ombytte en billet til en ordinær forestilling til en anden forestilling, men det skal være ved fremmøde i biografen inden forestillingens start. Efter filmen er startet, kan vi ikke refundere eller ombytte billetter.
Du kan ikke refundere/ombytte billetter til live-koncerter, events, gallapremierer og særarrangementer. Billetter købt med gave/fribilletter kan ikke refunderes, men kun ombyttes til billetter til en anden forestilling.

Kan jeg bytte mine kioskvarer?

Ja, slik i uåbnet emballage tager vi retur. Popcorn, sodavand, åbnet slik mv. tager vi ikke retur (med mindre der er noget galt med det), da varerne typisk allerede er delvist spist/drukket.

Hvor gamle skal børn være for at komme i biografen?

Børn skal for alles bedste være minimum 2 år for at komme i biografen. Det gælder dog ikke ved BabyBio, film for de mindste og lignende særarrangementer. Vær derudover opmærksom på filmens censur.

Hvordan er det nu med censurreglerne?
Som biograf er vi i Nordisk Film Biografer underlagt nogle censurbestemmelser, som vi er sat til at håndhæve. Medierådet vurderer film, der skal vises i danske biografer og giver dem en mærkning (censur). Mærkerne viser, om filmen kan være skadelig for børn, ikke om den er sjov at se. Selv om en film er "Tilladt for alle" kan den meget nemt være både uforståelig og kedelig for de små.

Børn der er fyldt 7 år, kan komme ind og se alle film, hvis de er ifølge med en voksen, dvs. én, der er fyldt 18 år.

Der er forskel på børns fortrolighed med filmmediet. Det er rådets intention at voksne i højere grad skal tage stilling til, hvilken oplevelse barnet skal have end hænge sig i aldersgrænser. Medierådets aldersgrænser skal derfor fungere som vejledning til voksne i vurderingen af, hvad barnet kan se, men det er forældrenes ansvar.

Der er fire forskellige mærkninger/aldersgrænser:

Tilladt for alle

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Tilladt for børn over 11 år - børn over 7 år kan se den ledsaget af en voksen (over 18 år).

Tilladt for børn over 15 år - børn over 7 år kan se den ledsaget af en voksen (over 18 år).

Hvis vi i vores billetsalg kan se, at der er tale om børn, som vi vurdere er for små og ikke bør se denne film (uanset om de må eller ej), vil vi dog tillade os at tale med forældrene om dette og råde forældrene at vælge en anden film.

Må jeg følge mit barn ned i biografen?

Ja, det må du gerne – blot husk at gå op igen inden filmen starter.

Hvor lang tid er der reklamer?

Vi har en meget skarp styring på, hvor lang tid der må bruges på reklamer med videre. Der vil typisk være reklamer, interne spot og tre trailer for kommende film inden filmen starter og det vil alt i alt vare cirka 15-20 minutter. OBS: Ved børnefilm kan der være under 10 min. reklamer.

Kan jeg godt komme ind i salen, selvom filmen er startet?

Nej, når først selve hovedfilmen er startet, lukker vi som udgangspunkt ikke gæster ind i salen. Det er ikke velset, da det forstyrrer de andre gæster.

Må jeg ryge eller bruge e-cigaretter i biografen?

Nej, rygning og e-cigaretter er ikke tilladt i biografen.

Har I ledsagerordning?

Ja, det har vi i alle vores biografer. Det betyder, at en handicappet, der har behov for en hjælper, kan få denne gratis med i biografen mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort. Det er desværre ikke muligt at købe billetter med ledsagerkort online, men kun via vores billetsalg i biografen.

Hvordan bestiller jeg en kørestolsplads?

Hvis du ønsker at bestille en kørestolsplads, kan dette gøres via telefonisk kontakt. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Hvorfor har I et reservationsgebyr?

Ved bestilling af billetter pålægges der er et bestillingsgebyr på 10 kr. I lighed med mange andre biografer og en lang andre underholdningstilbud har Nordisk Film Biografer gebyr i forbindelse med reservation af billetter. Gebyret går til at dække den bekvemmelighed, som det er at kunne reservere sæder, samt til at dække de omkostninger, der er i forbindelse med at drive en online billettjeneste.

Hvor kan jeg klage, hvis jeg er forbruger bosat i et andet EU-land end Danmark?

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform hér

Tilbage