Nordisk Film Biografer

FAQ

Medlemskab hos Nordisk Film Biografer - hvad betyder det?

Et medlemskab hos Nordisk Film Biografer betyder, at du kan optjene bonuspoint på alt, hvad du køber i biografen - hvadend det er billetter, slik, sodavand eller popcorn. Dine bonuspoint kan du indløse til nye køb, når du har tjent point nok. Medlemskabet er delt op i et basis-medlemskab og et VIP-medlemskab. Til at begynde med er du basismedlem, men optjener du nok point, opgraderer vi dig til VIP-medlem - med masser af fede fordele! Du får 10 point pr. krone du køber for i vores biografer.  

Hvor kan jeg bruge mit medlemskab?

Dit medlemskab gælder i alle Nordisk Film Biografer – både i billetsalg og kiosken – samt ved køb af billetter på NFBio.dk og på Kino.dk. Se listen over biografer hér.

Hvordan indløser jeg mine gratis popcorn?

Som nyt medlem modtager du en gratis popcorn (2,5 L). Den er registreret på din Nordisk Film Biografer medlemsprofil indenfor 48 timer, men skal dog benyttes indenfor 100 dage, hvorefter din gratis popcorn udløber.
Når du næste gang er i biografen, fortæller du vores medarbejder i kassen, at du er medlem og oplyser dit telefonnummer - så får du gratis udleveret en popcorn (2,5 L).

Hvilke fordele har basis-medlemmer af Nordisk Film Biografer?

- Vi inviterer dig til fede forpremierer og events
- Du optjener bonuspoint på alt i biografen, på NFBio.dk og på Kino.dk, og optjeningen sker på hele transaktionen - ikke kun din egen billet.
- Mulighed for at deltage i konkurrencer

Hvilke fordele har VIP-medlemmer?

- Du modtager invitationer til events og forpremierer før basismedlemmer
- Du får 20 % rabat på udvalgte VIP-menuer (lille, mellem, stor)
- Du får 20 % rabat på alle former for kaffe (irish coffee undtaget)
- 20 % flere point pr. transaktion - og dermed optjener du hurtigere point!
- Du kan få opgraderet dit sæde fra et normalt til sofarække - uden gebyr!

Hvordan bliver jeg VIP-medlem?

Du skal i løbet af dit medlemskab optjene 6.000 bonuspoint indenfor 100 dage. Når dette sker, opgraderes du til VIP-medlem. Og vent ikke på posten - du beholder kortnummeret, og vi sender dig ikke længere nye kort.

Hvordan forbliver jeg VIP-medlem?

For at opretholde dit VIP-medlemskab skal du optjene 15.000 bonuspoint indenfor ét år fra VIP-medlemskabets begyndelse. Herefter vil optjeningen starte forfra, og du vil igen have ét år til at optjene 15.000 bonuspoint.

Hvad koster en billet i point?

Pointpriser er delt op i faste kategorier.

1) En alm. billet: 9.000 point

2) Forlænget spilletid ELLER 3D-billet: 12.000 point

3) Forlænget spilletid OG 3D-billet: 14.000 point

4) Supreme billet: 14.000 point

5) Supreme forlænget spilletid eller/og 3D-billet: 16.000 point

6) Operabio-billet 18.000 point  

Dette gælder uanset billettens pris i kroner. Det er derfor ikke længere billettens pris i kroner, der definerer prisen i point, men filmens kategori som enten normal, 3D eller forlænget spilletid og 3D OG forlænget spilletid. Forlænget spilletid betegner film over 135 minutter.

Bemærk: Billetter koster det samme at købe for point for både basis- og VIP-medlemmer. Der optjenes ikke bonuspoint på en billet, der købes med point. Der kan kun købes HELE billetter for point. Man kan altså ikke nøjes med at betale en del af billetten med point.

Hvad koster kioskvarer i point?

Prisen i point på kioskvarer omregnes ved at gange prisen med 100. Dvs. at eksempelvis et stykke chokolade til 5 kr. koster 500 point.

Hvordan optjener og indløser jeg point?

- For at optjene bonus point skal du enten 1) fremsige dit telefonnummer 2) fremvise et udprint af dit medlemskort, der herefter kan scannes. Kortet kan printes ud hér
- For at indløse bonuspoint skal du enten 1) fremsige telefonnummer samt ID eller 2) fremvise en udskrift af dit medlemskort, der herefter kan scannes. Kortet kan printes ud hér

- Som basismedlem optjener du 10 point pr. krone du lægger. Dvs. at 10 kr. giver 100 point, 35 kr. giver 350 point og så fremdeles. For VIP-medlemmer optjener du 12 point pr. krone, du lægger i butikken. Dvs. at du for en billet til 90 kr. optjener 1080 point.
Vær opmærksom på, at point ikke kan bruges til visse forestillinger før op til tre uger efter premieredato. Denne regel gælder oftest storfilm (ex. 'Solo: A Star Wars Story' og 'Journal 64').

Hvad optjener jeg bonuspoint på?

  • Billetter: Alle billetter, der betales kontant i biografen eller på kino.dk.
  • Andet: Kioskvarer (sodavand, popcorn, slik) bestillingsgebyr, 3D briller, parkeringsbilletter (gælder kun i udvalgte biografer) beløbsgavekort der indløses til billetter og kioskvarer samt diverse aktiviteter på sitet.

    Bemærk: Der tildeles ikke bonuspoint på fribilletter, billetter købt med point, køb af gavekort samt indløsning af diverse gavebilletter (heriblandt En tur i biffen for to, Good Times, Gavekortet.dk, Bellevue etc) samt evt. tillæg herpå. Ved køb igennem offentlige institutioner eller igennem erhverv tildeles der heller ikke bonuspoint. Ved indløsning af gavepakker tildeles der kun point for gufbilletten - ikke gavebilletten.

Hvordan tjekker jeg, at mine bonuspoint er blevet registreret?

Indenfor 24 timer er din konto på nfbio.dk opdateret. Køber du dine billetter direkte fra biografens billetsalg, kan du også på dine billetter tjekke, om bonuspointene er registreret. På billetterne står det samlede bonuspoint optjent på købet. 

Hvad sker der ved refundering af billetter med opsparede bonuspoint?

De opsparede bonuspoint trækkes fra på din konto.

Hvad sker der ved refundering af billetter købt med bonuspoint?

Pointene genindsættes på din konto.

Efterregistrering

Billetsælgeren kan hjælpe gæsten med at efterregistrere billetter helt frem til forestillingens start. Bemærk dog, at der kun kan efterregistreres bonuspoint på transaktioner, hvor der ikke i forvejen er registreret medlemskaber. I så fald vil alle bonuspoint for den givne transaktion jo allerede være tildelt én gang. Mener du, at der er sket en fejl i registreringen, kan du rette henvendelse til Nordisk Film Biografers support på support@nfbio.dk, som vil undersøge det. Det er i så fald VIGTIGT, at du sender et billede af din billet, ellers kan vi ikke hjælpe – så husk at gemme din billet!
I tilfælde af efterregistrering af kioskvarer skal kassebonen sendes til os.

Hvordan kontakter jeg Nordisk Film Biografer?

Nordisk Film biografer kan kontaktes via vores Servicecenter på tlf.: 70 13 12 11. Vi har åbent alle dage fra 11.00 til 20.00. Du kan også sende os en mail på support@nfbio.dk

Hvorfor viser I ikke denne film?

Der er faktisk rigtig mange film, der ikke bliver vist i danske biografer. Der bliver produceret ca. 4.000 biografspillefilm på verdensplan om året og af dem når kun cirka de 200 de danske biograflærreder. Vi vælger de film, som vi tror, der er flest gæster, der ønsker at se. Det kan betyde at fremragende, men meget smalle film ikke finder vej til vores biografer, men måske i stedet bliver vist i små Art biografer eller på filmfestivaler. Vi har samtidig fokus på, at de film, der går i biografen, udgør en bred vifte af genre, så der er noget for enhver smag. Vi kan derfor være nødt til at skulle vælge mellem flere gode film i forhold til, hvad vi har plads til.

Hvorfor er billetten til nogle film dyrere end andre?

Vi mener, at en filmoplevelse kan sammenlignes med koncerter, teater, sport mv., hvor billetprisen blandt andet er afhængig af hvor stor rift, der er efter billetterne. Nogle film vil være lidt dyrere, og nogle vil være lidt billigere, ligesom tidspunkt og filmlængde kan have betydning for billetprisen. Dette oplever du også inden for koncerter, sport, rejser mv., hvor hvad og hvornår har en afgørende betydning for billettens pris.

Må jeg medbringe mine egne drikkevarer, slik, mad mv. i biografen?

Det er ikke tilladt for vores gæster at medbringe eget slik, sodavand, popcorn m.m. og nyde dette i biografen herunder i salene. Årsagen til dette er, at biografen dels er et sted, der byder på gode oplevelser, men samtidig er vi en virksomhed, og det er afgørende for biografens drift, at vi kan bibeholder vores indtægter fra kiosksalget og dermed vores eksistensgrundlag. Vores forbud mod medbragt slik, drikkevarer mv. er i tråd med de regler, som man har i andre virksomheder lig vores så som koncertarrangører, teatre, sport, cafeterier og restauranter samt ikke mindst andre biografer, som har tilsvarende forbud.

Kan jeg refundere eller bytte min billet?
Du kan refundere/ombytte en billet til en ordinær forestilling til en anden forestilling, men det skal være ved fremmøde i biografen inden forestillingens start. Efter filmen er startet, kan vi ikke refundere eller ombytte billetter.
Du kan ikke refundere/ombytte billetter til live koncerter, galla premierer og særarrangementer.

Kan jeg bytte mine kioskvarer?

Ja, slik i uåbnet emballage tager vi retur. Popcorn, sodavand, åbnet slik mv. tager vi ikke retur (med mindre der er noget galt med det), da varerne typisk allerede er delvist spist/drukket.

Hvor gamle skal børn være for at komme i biografen?

Børn skal for alles bedste være minimum 2 år for at komme i biografen. Det gælder dog ikke ved BabyBio, film for de mindste og lignende særarrangementer. Vær derudover opmærksom på filmens censur.

Hvordan er det nu med censurreglerne?
Som biograf er vi i Nordisk Film Biografer underlagt nogle censurbestemmelser, som vi er sat til at håndhæve. Medierådet vurderer film, der skal vises i danske biografer og giver dem en mærkning (censur). Mærkerne viser, om filmen kan være skadelig for børn, ikke om den er sjov at se. Selv om en film er "Tilladt for alle" kan den meget nemt være både uforståelig og kedelig for de små.

Børn der er fyldt 7 år, kan komme ind og se alle film, hvis de er ifølge med en voksen, dvs. én, der er fyldt 18 år.

Der er forskel på børns fortrolighed med filmmediet. Det er rådets intention at voksne i højere grad skal tage stilling til, hvilken oplevelse barnet skal have end hænge sig i aldersgrænser. Medierådets aldersgrænser skal derfor fungere som vejledning til voksne i vurderingen af, hvad barnet kan se, men det er forældrenes ansvar.

Der er fire forskellige mærkninger/aldersgrænser:

Tilladt for alle

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Tilladt for børn over 11 år - børn over 7 år kan se den ledsaget af en voksen (over 18 år).

Tilladt for børn over 15 år - børn over 7 år kan se den ledsaget af en voksen (over 18 år).

Hvis vi i vores billetsalg kan se, at der er tale om børn, som vi vurdere er for små og ikke bør se denne film (uanset om de må eller ej), vil vi dog tillade os at tale med forældrene om dette og råde forældrene at vælge en anden film.

Må jeg følge mit barn ned i biografen?

Ja, det må du gerne – blot husk at gå op igen inden filmen starter.

Hvor lang tid er der reklamer?

Vi har en meget skarp styring på, hvor lang tid der må bruges på reklamer med videre. Der vil typisk være reklamer, interne spot og tre trailer for kommende film inden filmen starter og det vil alt i alt vare cirka 15-20 minutter. OBS: Ved børnefilm kan der være under 10 min. reklamer.

Kan jeg godt komme ind i salen, selvom filmen er startet?

Nej, når først selve hovedfilmen er startet, lukker vi som udgangspunkt ikke gæster ind i salen. Det er ikke velset, da det forstyrrer de andre gæster.

Må jeg ryge eller bruge e-cigaretter i biografen?

Nej, rygning og e-cigaretter er ikke tilladt i biografen.

Har I ledsagerordning?

Ja, det har vi i alle vores biografer. Det betyder, at en handicappet, der har behov for en hjælper, kan få denne gratis med i biografen mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort.

Hvorfor har I et reservationsgebyr?

Ved bestilling af billetter pålægges der er et bestillingsgebyr på 10 kr. I lighed med mange andre biografer og en lang andre underholdningstilbud har Nordisk Film Biografer gebyr i forbindelse med reservation af billetter. Gebyret går til at dække den bekvemmelighed, som det er at kunne reservere sæder, samt til at dække de omkostninger, der er i forbindelse med at drive en online billettjeneste.

Hvor kan jeg klage, hvis jeg er forbruger bosat i et andet EU-land end Danmark?

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform hér

Tilbage

Optjen bonuspoint - og brug dem på alt fra slik til billetter

Bliv medlem ligesom 600.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind