Nordisk Film Biografer

Tag i biografen i vinterferien

Så er det vinterferietid, og nu med sne og kulde. Hvad gør man så? Man går i biografen og hygger sig! I Nordisk Film Biografer er vi vinterferieklar med skønne film for hele familien. Køb billet til vinterferien

Hold vinterfeire i biografen
Tag med Far til fire til Norge i 'Far til fire på toppen'? Eller tag med Vaiana og halvguden Maui på en eventyrlig rejse i Disneys nye animationsfilm 'Vaiana'? Der er gang i legokoldserne og superheltkrafterne i den nye legofilm 'LEGO Batman Filmen', der foregår i Gotham, Batmans hjemby.

Mr. Grey venter på Anastasia og alle de kvinder, der var vilde med etteren i 'Fifty Shades i mørket'. 

Er du til sjove danske komedier, så tag med Ralf, Timo og Nikolaj til Italien i 'Alle For Tre'. Foretrækker du at blive hjemme, så tag med Edward, Ib og deres lejemorder - turen går til Nibe i 'Dræberne fra Nibe'.

Er du du mere til action, så tag på en hæsblæsende tur i den københavnske underverden i den anmelderroste danske actionfilm, der netop hedder 'Underverden'. Du kan også tage med Keanu Reeves til Rom, i den effektive og rendyrkede actionfilm 'John Wick: Chapter Two', der er igen gang i pistolerne!

Oscar Night nærmer sig d. 26. februar i Nordisk Film Biografer. Vi viser hele tre Oscar-nominerede film. ’Lion' med Dev Patel, kendt fra Slumdog Millionaire, og denne film kan noget af det samme. Det autentiske drama ’Hidden Figures’ om tre sorte kvinders afgørende rolle i NASAs rumkapløb i 1960'erne. ’Moonligt’ tager os til Miami, og følger Chirons kamp for at finde sin plads i tilværelsen. 

Skal du også på McDonald's i vinterferien?
Køber du et Happy Meal hos McDonald's, kan du få gratis popcorn i dit Happy Meal, når du ser en børnefilm. Læs mere 

God vinterferie!

 

Tilbage

Optjen bonuspoint - og brug dem på alt fra slik til billetter

Bliv medlem ligesom 400.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind