StarLadder Berlin Major: Grand Finals

Årets absolutte højdepunkt for fans af Counter-Strike: Global Offensive er kommet. Når verdens bedste hold skal kåres 8. september, skaber vi en fest i biografen. Og du er inviteret!

EsportBio hos Nordisk Film Biografer er for dig, der ikke vil nøjes med at se finalen fra verdens største CS:GO-turnering hjemmefra på monitoren. I biografsalen samler vi både casual og hardcore fans til en fest, hvor der er plads til at råbe højt, når der clutches og aces, og hvor alle er kommet for at opleve de største øjeblikke sammen, fordi vi elsker spillet, dramaet og stemningen.

Mens du venter på næste kamp i pauserne, er du ikke overladt til at Alt-Tabbe til en kattevideo og åbne køleskabet 3-4 gange i træk uden at finde andet end flad cola hver gang. eOddset sørger nemlig for fede konkurrencer i pauserne, hvor der er hardware på højkant, og Coca-Cola Zero sørger for at slukke den første tørst med en gratis dåse til alle. 

Bliver det et hattrick til de forsvarende mestre fra Astralis, en ny cinderella story alá ENCE i Katowice, eller vil de amerikanske Marvel-superhelte fra Team Liquid slå sin position fast som nummer et i verden? Vi ved det ikke, men vi ved, at det bliver møg spændende, og vi glæder os til at skabe en fest i biografen sammen med jer.

Program:

17:00: Dørene til biografsalen åbner

17:10: Velkomst, preshow og visning af særligt EsportBio-indhold

17:30: Kampstart (bedst-af-tre)

21:30: Forventet seneste afslutning

Vi tager forbehold for ændringer i programmet. Vi opdaterer løbende om nyheder og ændringer i eventet på Facebook. Vejledende PEGI 18 år.