LEC Summer Finals Athens 2019

Er du klar til en biografoplevelse udover det sædvanlige? 8. september viser vi den store europæiske finale i Leauge of Legends, og du er inviteret!

Endelig er League of Legends tilbage i biografen, og denne gang gælder det den spændende finale af LEC Summer Finals 2019. Vi viser finalen i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Vinderen tager – udover en stor pose penge - en direkte plads til Worlds, og det vil der med garanti blive kæmpet for med næb og klør. 

Danskerne dominerer stadig stort i LEC, hvor både G2 og Fnatic ser ud til at komme langt igen i denne sæson. Uanset hvilke hold, vi skal se i finalen, glæder vi os til endnu en gang at skabe en fest for de største LoL-fans i Danmark! Her er der plads til fans i alle aldre, og sammen skaber vi en elektrisk stemning i salen. 

I pauserne står vi for underholdningen, og du har blandt andet mulighed for at deltage i konkurrencer og giveaways fra Coca-Cola Zero og eOddset – og der er hardware på højkant! Med i billetten følger også en iskold Coca-Cola Zero, som du modtager i salen.

Program:
16:30: Dørene til biografsalen åbner
16:40: Velkomst, preshow og konkurrencer
17:00: Kampstart (Bedst-af-fem)
22:30: Forventet seneste sluttidspunkt (OBS: Vil variere efter kamplængde og antal)

Tilmeld dig vores begivenhed på Facebook og hold dig opdateret om eventet.

Vi glæder os til at se dig!