League of Legends Worlds final 2019

Giganterne støder sammen, når årets største League of Legends-finale i år vender tilbage til EsportBio d. 10. november!

Når EsportBio for fjerde år i træk blænder op for Worlds-finalen i biografen, er der lagt op til et regulært esportdrama. Niveauet mellem ligaerne har aldrig været tættere, og finalen ser derfor ud til at blive den største nogensinde…

Hos EsportBio i Nordisk Film Biografer elsker vi esport og sætter en ære i at levere de fedeste oplevelser til vores gæster - hver gang. Vores oplagte værter styrer slagets gang fra start til slut og sørger for at salen kommer i den helt rette stemning, når der sker vilde plays på lærredet. 

I samarbejde med vores sponsorer sørger vi for en gratis Coca Cola Zero og sjove konkurrencer undervejs fra blandt andet eOddset, hvor du har mulighed for at vinde hardware og andre fede giveaways.   

Så det eneste, du skal medbringe, er den gode stemning og en opvarmet stemme, så du er klar til at heppe på dit favorithold. Så tag din Teemo-hat på og dine bedste LoL-venner under armen, når vi inviterer jer til at opleve Summoners Rift på det store lærred med de bedste hold i verden. 

Program
Bemærk, særskilte programmer for henholdsvis København (Imperial) og øvrige biografer (Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg og Kolding)

Program København (Imperial):
10:30: Biografen åbner med event i foyeren
11:15: Dørene til biografsalen åbner 
11:30: Velkomst og konkurrencer i salen
12.30: Streamen starter: Worlds 2019 pre-show og finale                     
20:00: Forventet senest afslutning

Program Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg og Kolding:
12.00: Dørene til salen åbner med velkomst og konkurrencer
12.30: Stream starter: Worlds 2019 pre-show og finale                    
20:00: Forventet senest afslutning.

Find din billet via drop-down menuen.

Tilmeld dig vores begivenhed på Facebook og hold dig opdateret om eventet.

OBS:

Til udvalgte EsportBio-events optages video til brug på Nordisk Film Biografers og EsportBios sociale medier, som f.eks. nfbio.dk, Facebook, Instagram og nyhedsmails.
Vejledende PEGI: 12 år
 

Vi glæder os til at se dig!