The International 2019: Grand Finals

Kalder alle Dota 2-fans! Den største finale skal opleves i de bedste rammer, så glæd dig til et brag af en fest i biografen, når vinderen af TI9 skal findes.

For andet år i træk åbner vi nemlig dørene til Nordisk Film Biografer for en af esportens allerstørste begivenheder. Sidste år viste København og Århus, at der er masser af passionerede Dota 2-fans i landet, så i år tager vi også Aalborg og Odense med!

The International er kulminationen på et helt års Dota 2, og de nykårede vindere får uden tvivl legendestatus med det samme. Det er aldrig lykkedes nogen at vinde TI to gange – så hård er turneringen! Og igen slår præmiepuljen rekord: Det bliver det største beløb på tværs af esport nogesninde.

I år afholdes TI for første gang i Shanghai i Kina, hvilket betyder, at kampstart er om morgenen dansk tid. Men frygt ej! VI giver den første kop kaffe, når I ankommer, så alle er helt friske til kampstart, og senere giver Coca-Cola Zero en gratis sodavand til alle.

Vi håber, at I vil være med til at skabe en fantastisk stemning i biografen. Vi vil gøre vores til at gøre oplevelsen værd at stå op tidligt for med masser af konkurrencer og giveaways. Kom og vær med til Dota 2-dag i biografen, og lad os vise, at der findes masser af passionerede fans i Danmark, som støtter op om events som dette!

Program:

07:00: Dørene til biografsalen åbner

07:05: Streamstart

15:00: Forventet seneste afslutning

Vær opmærksom på: Hvis Lower Bracket Finals stadig er i gang kl. 7, vises den først. Herefter vises Grand Finals. Valve estimerer, at finalen tidligst begynder kl. 07:00 og senest kl. 09:00.

Følg med på vores begivenhed på Facebook for løbende opdateringer om eventet.