Nordisk Film Biografer

CS:GO ESL One Cologne 2019

Den legendariske turnering med de episke finaler er tilbage. Vi viser den store bedst-af-fem-finale i biografen, og du er inviteret!

Det er ikke for sjov, at Køln bliver kaldt 'the Cathedral of Counter-Strike'. År efter år leverer turneringen de mest fantastiske øjeblikke, der går direkte i esport-historiebøgerne, og i år bliver med garanti ingen undtagelse.

16 af verdens absolut bedste CS:GO-hold er med, og når vinderen skal kåres søndag d. 7. juli, fylder vi fire biografsale til vores viewing parties på tværs af København, Aarhus, Odense og Aalborg med hypede fans, der er kommet for at opleve finalen i de bedste rammer. 

Der er plads til alle, så hvad end du er casual eller hardcore fan, håber vi, du vil være med til at skabe en fest, hvor der råbes højt, når der headshottes og klappes, når der clutches! Til gengæld sørger vi for underholdning før kampen og i pauserne med superfede konkurrencer fra eOddset, gratis drikkevarer fra Coca-Cola Zero samt bløde sæder og ikke mindst oplagte værter. I pauserne har vi også særlige videoindslag, der kun kan ses hos EsportBio.

Vi håber, du vil være med til at skabe en fantastisk stemning i biografen!

Program:
15:30: Dørene til biografsalen åbner
15:40: Velkomst, preshow og konkurrencer
16:00: Kampstart (Bedst-af-fem)
23:00: Forventet seneste sluttidspunkt (OBS: Vil variere efter kamplængde og antal)

Vi opdaterer løbende om nyheder og ændringer i eventet på Facebook. 

For København kan du følge med her: 
https://www.facebook.com/events/410078179751457/

For resterende biografer kan du følge med her: 
https://www.facebook.com/events/257894385144196/

Pris: 
150 kr.
Køb Køb
Tilbage